Lánybúcsú

Felejthetetlen vitorlás lánybúcsú a Balatonon

Hölgyek esetén a lánybúcsú első sorban arról szól, hogy egy igazán feledhetetlen napot együtt töltsenek a barátnők társaságában, melyet este egy remek bulival koronázhatnak meg. Lássuk be hölgyeim mi lehet annál jobb program, mint ha egy hajó fedélzetén a Balatonon élvezhetitek a napsütést és jégbe hűtött italokat. És hogy a terhet is levegyük a vállatokról, kapitányunk biztos kézzel irányítja a hajót a legmegfelelőbb fürdőző helyekre. Végül, a remek nap után jöhet a party, akár Siófokon, akár Balatonfüreden. A lánybúcsút igény esetén csajos kiegészítőkkel is színesebbé tehetjük.

A lánybúcsús csapatok létszámuk, életkoruk és érdeklődésük alapján nagyon változók lehetnek, ezért többféle csomagot és programot állítottunk össze, melyek közül remélhetőleg mindenki megtalálja a számukra legmegfelelőbbet. Egy valamiben viszont mindig minden társaság megegyezik: egy szuper programot akarnak, amivel igazán emlékezetessé tehetik az utolsó bulit, a nagy Nap előtt. A jó hírünk az, hogy ha ezeket a sorokat olvassátok, már jó irányba tartotok:)

lánybúcsú_BalatonRPO

Lánybúcsú a Balatonon – Felejthetetlen hétvége

Sikerült az egész hétvégére elszabadulni? Esetleg már az eljegyzés óta tervezgetitek a csajokkal a lánybúcsút, és előre kivettetek pár nap szabit? Akkor a Felejthetetlen hétvége csomagunk kétségkívül nektek lett kitalálva! Vitorlázás, zavartalan bulizás a Balaton közepén, utána este a buli negyedben, szállás nem mindennapi környezetben (zártkörű kikötőben, ahol rajtatok kívül csak a vitorlások tulajdonosai töltik az éjszakát), és másnapra wellness a feltöltődéshez. Egy igazi csajos hétvége, szuper programokkal!

A csomag tartalmazza:

 • Egész napos privát vitorlás kirándulás hajóvezetővel
 • Korlátlan italfogyasztás a vitorlázás alatt
 • Ingyenes belépésre és kedvezményes fogyasztásra jogosító karszalagok Siófok legjobb szórakozóhelyeire
 • Az éjszaka eltöltése a hajón, a zártkörű vitorlás kikötőben
 • Igény esetén vacsora és reggeli a kikötőben elhelyezkedő balatoni panorámás étteremben
 • Wellness belépők a kikötő melletti luxus szállodában a buli kipihenéséhez

Lánybúcsú a Balatonon szállással vitorláson

A szolgáltatás ára az összes élmény programmal együtt elérhető 14.900 Ft/fő-től. Igen, jól látjátok, egy szállás árán ajánlunk számotokra egész napos privát vitorlázást, korlátlan italfogyasztást a program idejére, wellness és buli belépőket, és persze a szállást is! Nem, nem átverés, szóval minél előbb foglaljatok időpontot, mert nagyon gyorsan fogynak a szabad helyek:) Az ár a létszám és a választott dátum alapján változhat, foglalási szándék esetén egyeztessetek telefonon vagy e-mailben munkatársainkkal. Ha lánybúcsú, Balaton!

Lánybúcsú Balaton – Az éjjel soha nem érhet véget

Nehéz volt összehozni egy olyan időpontot, amikor mindenki ráér a lánybúcsúra, de végül sikerült legalább egy estére mindenkinek elszabadulni? Ha nem szeretnétek, hogy véget érjen a lánybúcsú az esti bulival, akkor maradjatok még egy napot. Koronázzátok meg az ünneplést egy reggelivel, a Balaton legszebb panoráma teraszán, majd töltődjetek újra egy kellemes wellness közben. Az előző csomaghoz képest a lényeges különbség csak a vitorlázás időtartamában van, de ez is rugalmasan alakítható, 3-4-5 órás vitorlázásra is ugyanúgy van lehetőség.

A csomag tartalmazza:

 • 2 órás privát vitorlás bérlés hajóvezetővel
 • Korlátlan italfogyasztás a vitorlázás alatt
 • Ingyenes belépésre és kedvezményes fogyasztásra jogosító karszalagok Siófok legjobb szórakozóhelyeire
 • Az éjszaka eltöltése a hajón, a zártkörű vitorlás kikötőben
 • Igény esetén vacsora és reggeli a kikötőben elhelyezkedő balatoni panorámás étteremben
 • Wellness belépők a kikötő melletti luxus szállodában a buli kipihenéséhez

A csomag ára a felsorolt szolgáltatásokkal együtt 10.900 Ft/fő-től érhető el. Az ár a létszám és a választott dátum alapján jelen esetben is változhat (minimálisan), foglalási szándék esetén egyeztessetek telefonon vagy e-mailben kollégáinkkal.

 Vitorlás lánybúcsú balatonon_BalatonPRO

Lánybúcsú Balaton – Tartalmas percek

Megszerveztétek már a lánybúcsú nagy részét, de még szeretnétek feldobni egy igazán exkluzív programmal? Egy könnyed vitorlázás, fürdés a Balaton közepén a kristálytiszta vízben, néhány pohár ital kíséretében garantáltan jó választás.

A csomag tartalmazza:

 • 2 órás privát vitorlás kirándulás hajóvezetővel
 • Korlátlan italfogyasztás a vitorlázás alatt
 • Ingyenes belépésre és kedvezményes fogyasztásra jogosító karszalagok Siófok legjobb szórakozóhelyeire
 • Igény esetén vacsora és reggeli a kikötőben elhelyezkedő balatoni panorámás étteremben

 

A csomag ára a felsorolt szolgáltatásokkal együtt 7.900 Ft/fő-től érhető el. Az ár a létszám és a választott dátum alapján változhat, foglalási szándék esetén egyeztessetek telefonon vagy e-mailben kollégáinkkal.

lánybúcsú balaton közepén vitorláson - BalatonPRO

Amennyiben valaki csak a vitorlás szolgáltatásainkat szeretnék igénybe venni, az italokról és minden másról ők gondoskodnak, ők az alábbi linken érik el: vitorlás kirándulás kapitánnyal

Természetesen az egyes csomagok szolgáltatásai igény esetén szabadon variálhatók, egyedi árajánlatért keresse munkatársainkat! Ha lánybúcsú, Balaton!

Mi történik rossz idő esetén?

Ha valaki egy szabadtéri programot szervez, általában az első dolog, ami eszébe jut, hogy mi lesz, ha rossz lesz az idő? A vitorlázásnál ez a kérdés teljesen jogos, hiszen viharos szélben vagy szakadó esőben nem a legkellemesebb program. Nem kell hozzá feltétlenül igazi strand idő tűző nappal, borús és szemerkélő esős időben is igazi élmény a program (amint a képeken is láthatjátok), de persze azért reménykedünk mindig a szép időben.

Rossz idő esetére “B” opcióval is készülünk nektek, a döntés pedig a ti kezetekben van. A kikötőben található bár szintén a mi üzemeltetésünk alatt áll, így ha elmaradna a vitorlázás, akkor egy csodálatos balatoni panorámájú bár fedett részén foglalunk nektek zártkörűen helyet. Az italok sose fogynak el, a zenét ti választjátok, ha szeretnétek maradhattok akár hajnalig is:)

bár a siófoki kikötőben a Balaton partján

Abban az esetben, ha inkább úgy döntötök, hogy a rossz idő miatt inkább máshova mentek, azt is megértjük. A programra időjárás garanciát nyújtunk, aminek értelmében biztosítunk új időpontot díjmentesen!:)

Kérj ajánlatot egyszerűen!

Gyorsított ajánlatkérés

Sikeres ajánlatkérés esetén egy megerősítő oldalra kerültök. Ha ez nem történt meg, valami hiba történhetett. Ebben az esetben kérünk titeket, hogy próbáljátok újra, vagy írjatok az info@balatonpro.hu címre. A gyorsított ajánlatkérésre lehetőség szerint, 24 órán belül válaszolunk, de ha nagyon sürgős telefonon azonnal elértek minket.

Email

info@balatonpro.hu

Telefonos Elérhetőségeink

Hajóbérlés: +36 30 9061 407

Csapatépítés: +36 30 9061 407

Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: +36 70 492 5981

Cím

8600 Siófok, Vitorlás utca 16.

Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?

BLACK FRIDAY AKCIÓ - MEGHOSSZABBÍTVA - 20% KEDVEZMÉNY MINDENRE
20% KEDVEZMÉNY MINDENRE - MEGHOSSZABBÍTVA - BLACK FRIDAY AKCIÓ