Lánykérés

A tökéletes lánykérés a Balatonon – a kreativitás és a romantika harmóniája

Tudjuk, hogy mennyire nehéz és idegőrlő tud lenni megszervezni a tökéletes lánykérést, de ne aggódj, ránk számíthatsz! Hosszú évek tapasztalataival a hátunk mögött, segítünk, hogy meg se forduljon szíved választottjának fejében más válasz, mint az igen.

Sokan úgy tartják, ha tökéletes időben és helyen tesszük fel a kérdést biztosan nem érhet bennünket csalódás.

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani mindazon férfiak számára, akik szeretik az exkluzivitást és a nem hétköznapi ötleteket.

Romantikus vitorlázás a naplementében, gyertyafényes vacsora a Balaton partján, majd egy felejthetetlen éjszaka eltöltése nem mindennapi környezetben. Ez az, amit ajánlunk minden leendő vendégünknek.

Ha valakinek megfordul a fejében, hogy a hajóvezető miatt oda a meghitt hangulat, megnyugtatjuk, ettől sem kell tartani. A hajó fedélzetén remekül el lehet különülni a kormányostól, de természetesen kapitányunk a megfelelő pillanatban levonul a hajó kajütjébe, így teljes lesz a magánszféra. Eközben pedig előkészít két pohár hideg pezsgőt, amiért csak le kell nyúlni a cockpitről a nagy kérdés után. Csomagunk tartalmaz egy profi kapitányt így Önöknek csak a pillanatra kell koncentrálniuk.

Összegzésül Uraim, aki egy igazán ütős lánykérésre készül ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Alap csomagunk tartalmazza

 • 2 órás vitorlásbérlés kapitánnyal
 • pezsgős koccintás
 • előre egyeztetett forgatókönyv

Extra csomagunk tartalmazza

 • 2 órás vitorlásbérlés kapitánnyal
 • pezsgős koccintás
 • előre egyeztetett forgatókönyv
 • gyertyafényes vacsora a Balaton partján
 • Éjszaka eltöltése a vitorláson

Csomagajánlataink az egyéni igények és elképzelések alapján rugalmasan alakíthatók, személyes ajánlatot a kapcsolatfelvételi űrlapon, e-mailben és telefonon is lehet kezdeményezni.

Amennyiben az időjárási körülmények végett a kihajózás nem lehetséges, természetesen időben jelezzük és hasonlóan exkluzív helyszínt biztosítunk a lánykérésre.

Kérj ajánlatot egyszerűen!

Gyorsított ajánlatkérés
  adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

  Sikeres ajánlatkérés esetén egy megerősítő oldalra kerültök. Ha ez nem történt meg, valami hiba történhetett. Ebben az esetben kérünk titeket, hogy próbáljátok újra, vagy írjatok az info@balatonpro.hu címre. A gyorsított ajánlatkérésre lehetőség szerint, 24 órán belül válaszolunk, de ha nagyon sürgős telefonon azonnal elértek minket.

  Telefonos Elérhetőségeink

  Hajóbérlés: +36 70 492 5981

  Csapatépítés: +36 30 9061 407

  Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: +36 70 240 2851

  Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?