Lánykérés

A tökéletes lánykérés a Balatonon – a kreativitás és a romantika harmóniája

Tudjuk, hogy mennyire nehéz és idegőrlő tud lenni megszervezni a tökéletes lánykérést, de ne aggódj, ránk számíthatsz! Hosszú évek tapasztalataival a hátunk mögött, segítünk, hogy meg se forduljon szíved választottjának fejében más válasz, mint az igen.

Sokan úgy tartják, ha tökéletes időben és helyen tesszük fel a kérdést biztosan nem érhet bennünket csalódás.

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani mindazon férfiak számára, akik szeretik az exkluzivitást és a nem hétköznapi ötleteket.

Romantikus vitorlázás a naplementében, gyertyafényes vacsora a Balaton partján, majd egy felejthetetlen éjszaka eltöltése nem mindennapi környezetben. Ez az, amit ajánlunk minden leendő vendégünknek.

Ha valakinek megfordul a fejében, hogy a hajóvezető miatt oda a meghitt hangulat, megnyugtatjuk, ettől sem kell tartani. A hajó fedélzetén remekül el lehet különülni a kormányostól, de természetesen kapitányunk a megfelelő pillanatban levonul a hajó kajütjébe, így teljes lesz a magánszféra. Eközben pedig előkészít két pohár hideg pezsgőt, amiért csak le kell nyúlni a cockpitről a nagy kérdés után. Csomagunk tartalmaz egy profi kapitányt így Önöknek csak a pillanatra kell koncentrálniuk.

Összegzésül Uraim, aki egy igazán ütős lánykérésre készül ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Alap csomagunk tartalmazza

 • 2 órás vitorlásbérlés kapitánnyal
 • pezsgős koccintás
 • előre egyeztetett forgatókönyv

Extra csomagunk tartalmazza

 • 2 órás vitorlásbérlés kapitánnyal
 • pezsgős koccintás
 • előre egyeztetett forgatókönyv
 • gyertyafényes vacsora a Balaton partján
 • Éjszaka eltöltése a vitorláson

Csomagajánlataink az egyéni igények és elképzelések alapján rugalmasan alakíthatók, személyes ajánlatot a kapcsolatfelvételi űrlapon, e-mailben és telefonon is lehet kezdeményezni.

Amennyiben az időjárási körülmények végett a kihajózás nem lehetséges, természetesen időben jelezzük és hasonlóan exkluzív helyszínt biztosítunk a lánykérésre.

BalatonPRO

Ajánlatkérés

A gyorsított ajánlatkérésre lehetőség szerint, 24 órán belül válaszolunk, de ha nagyon sürgős telefonon azonnal elértek minket. Természetesen a megszokott e-mailen keresztül is nyugodtan felvehetitek velünk a kapcsolatot, ahogy nektek kényelmesebb.

Email

info@balatonpro.hu

Telefonos Elérhetőségeink

Hajóbérlés: +36 70 492 5981

Csapatépítés: +36 30 9061 407

Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: +36 30 9061 407

Cím

8600 Siófok, Vitorlás utca 16.  Melyik vitorlást bérelnéd?

  További szolgáltatások:


  adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

  Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?