Ajándékozz élményt karácsonyra!

Szerezz örömet szeretteidnek egy vitorlás élmény ajándékozásával!

Miért szuper ajándék egy vitorlás kirándulás? 

Bármikor felhasználható

Nem tudjuk, hogy meddig tart a jelenlegi helyzet. Viszont, ha egy vitorlás kirándulást ajándékozol, azt jövőre vagy akár két év múlva is felhasználhatjátok. 

Exkluzív élmény

Legyen szó 2 órás túráról vagy egy egész napos kirándulásról, abban biztos lehetsz, hogy egy életre szóló élményben lesz részetek. Minőségi vitorlásainkkal és tapasztalt hajóvezetőinkkel ezt garantálni tudjuk. 

Teljesen privát

A program privát. Tehát csak Te és a családod, barátaid vesznek részt a túrán. Valamint egy hajóvezető, ha ti nem rendelkeztek a megfelelő jogosítvánnyal. A programon 2-11 fő tud részt venni egy vitorláson. 

Mindenki számára elérhető

Mindenki számára tökéletes ajándék lehet, aki már régóta vitorlázik vagy azoknak, akik még soha nem vitorláztak. A tapasztalt túrázóknak remek vitorlásokat biztosítunk. Továbbá azoknak is akik, még nem vettek részt ilyen programon, kiegészítve egy tapasztalt hajóvezető szolgálataival. 

Fizikai ajándékutalványt ajándékba adjuk!

 

Exkluzív ajándékutalvány

Vásárolj vitorlás programot webshopunkban és mi ingyen adjuk ezt a szuper ajándékutalványt. Ennek a ajándékutalványnak 3.500 Ft az ára, de karácsony alkalmából ezt elengedjük. 

Mitől lesz egyedi ez az ajándék?  

Névre szóló. A kártyába belegravírozzuk a személy nevét, akinek szól.

Hagyhatsz egy kis üzenetet (pl.: Boldog Karácsonyt!)

Minőségi plasztik kártya és egyedi kihúzható dizájn.

MIÉRT VAGYUNK JÓ VÁLASZTÁS?

Megbízhatóság és Garancia

7/7 NAPOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Bármilyen kérdésed lenne a szolgáltatásokkal vagy a vásárlással kapcsolatban, bátran keress minket! A hét minden napján rendelkezésedre állunk. 

IDŐJÁRÁS GARANCIA

Amennyiben rossz időjárási viszonyok miatt elmarad a program, minden esetben díjmentesen biztosítunk új időpontot. 

Kiemelt ajánlataink

Amit mások mondanak

Rólunk Mondták

Egy ideje már érdeklődtem a vitorlázás iránt, amikor a barátnőm meglepett egy fél napos vitorlázás ajándékutalvánnyal. Az időpont egyeztetés gyors és egyszerű volt, az élmény pedig örök. Egy rögtönzött alapoktatást is kaptam a kapitánytól, vitorla kezelés, csomó kötés, igazi hajósnak éreztem magam 😀 

Matyi

Velünk vitorlázott először

Volt szerencsém a flotta több vitorlását is kipróbálni tavaly, mindegyikkel abszolút elégedett voltam. A hajók szép tiszták voltak, indulás előtt készségesen megmutattak rajtuk mindent.  Ár-érték arányban a legjobb charter cég, akinél eddig béreltem, biztosan náluk fogok továbbra is:)

Krisztián

Vitorlás bérlő

2019-ben ünnepeltük egy barátom legénybúcsúját a BalatonPRO fedélzetén, életünk egyik legjobb élménye volt. Egész nap vitorláztunk, több megálló is belefért, de a hajó is kényelmes volt, a kapitány pedig szuper jófej 🙂 Még a vitorláson megfogadtuk a többiekkel, minden évben visszajövünk egyszer.

Norbi

Legénybúcsún volt