KIK VAGYUNK?

Egy komplex szolgáltatásokat nyújtó cég, amely biztos kézzel kormányoz a balatoni vitorlás charter szolgáltatások és rendezvényszervezés területén. Ez a két terült pedig sok esetben szorosan össze is kapcsolódik a magán és üzleti jellegű vitorlás rendezvényeink formájában.

Balaton – mert ez a mi felségterületünk és PRO – mert profizmusra törekszünk.

Balatoni hajó flottánkat jelenleg 7 db 6-10 fős vitorlás alkotja, melyet siófoki bázissal üzemeltetünk, de partnereinken keresztül igény esetén tovább bővíthető a flotta. Vitorlásaink szabadon bérelhetők kedvtelési célú kishajó vezetői engedéllyel, de a vitorlázás iránt érdeklődőket képesítés hiányában is szeretettel várjuk, számukra hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlás mellé. Néhány órás rövidebb túrákra, illetve egész napos vitorlás kirándulásokra is lehetőséget nyújtunk vendégeinknek.

Megbeszélés szerint hajóink a déli parton több kikötőben, illetve Balatonfüreden és Alsóörsön is elérhetőek. Vitorlásainak kivétel nélkül Bahart kikötőkben rendelkeznek saját hellyel, ezáltal ingyenes kikötési lehetőséget biztosítanak vendégeinknek szinte a Balaton egész területén.

Két fő tevékenységünk igény esetén összekapcsolható, hiszen hajóink kiváló helyszínei, illetve tökéletes eszközei lehetnek rendezvényeknek is. Kevés olyan romantikus helyszínt találhatunk egy lánykérésre, vagy egy évforduló ünneplésére, mint egy vitorlás hajó a Balaton közepén naplementében, de igazi exkluzivitást jelenthet egy legény- vagy lánybúcsú résztvevőinek is.

Céges csapatépítések szintén egyik legkedveltebb eszköze a vitorláshajó. Minden esetben osztatlan siker övezi a programot, amely nem csak összekovácsolja a csapatot, de olyan élményt is ad a résztvevőknek, amitől garantáltan feltöltődve és motiváltan folytatják majd a munkát. A rendezvény tervezett létszámától és igényeitől függően alakítjuk a programot, akár több vitorlás bevonásával.  Nagy létszámú eseményeknél akár 100 fős hajókat is használhatunk, ha fontos szempont, hogy teljesen együtt maradjon a társaság.

Rendezvényeink portfóliójában megtalálhatóak a céges családi napok, dolgozói események, illetve üzleti konferenciák egyaránt. Rendezvényeinket igény szerint saját rendezvénytechnikai eszközökkel is kiszolgáljuk, ezzel egyedülállóan teljes körű szolgáltatás nyújtva a térségben.

Több mint ezer rendezvény megszervezése és sikeres lebonyolítása után, bátran állíthatjuk, hogy professzionális szakértelemmel rendelkezünk. Referenciáink között tudhatunk 8-10 fős legény-lánybúcsúkat, szülinapi bulikat, valamint 2-300 fős céges csapatépítő tréningeket és több ezer fős rendezvényeket. Ami minden esetben közös, hogy az igényeket szem előtt tartva törekszünk a precizitásra és maximalizmusra szolgáltatásainknál.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”][/siteorigin_widget]

MISSZIÓNK/MOTTÓNK:

Fő küldetésünknek tekintjük, hogy a BalatonPRO egy olyan brandé váljon, amely egyet jelent a tökéletes megvalósítással, legyen szó exkluzív balatoni programokról, magán vagy céges rendezvényekről.

Mottónk, hogy a

„mi vitorlánkból sohasem fogy ki a szél, mert tökéletességre törekvés hajt bennünk előre”

Célunk, hogy minden helyzetből a lehető legjobbat, legemlékezetesebb pillanatokat hozzuk ki, ezáltal vendégeink élményekkel gazdagodva, elégedetlen távozzanak.

MIÉRT VAGYUNK JÓ VÁLASZTÁS?

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Features_Widget”][/siteorigin_widget]

AKTUÁLIS

[otw-bm-list id=”1″]
[otw-bm-list id=”2″]