Akció!

2 órás vitorlázás kapitánnyal a Balaton legnagyobb bérelhető vitorlásain – Elő és utószezonban – Hétfő-Csütörtök

40000 Ft115000 Ft

2 órás vitorlázás kapitánnyal a Balaton legnagyobb vitorlásaival. Ajándékutalvány, lepje meg szeretteit egy felejthetetlen vitorlás élménnyel.

Felhasználási idő: április 1. – június 10-ig ill. szeptember 15. – november 30. között minden hétfőtől – csütörtökig. (péntek, szombat és vasárnap nem használható fel!)

Cikkszám: privat-2-50-H-CS Kategória:

2 órás vitorlázás kapitánnyal a Balaton legnagyobb bérelhető vitorlásain - Elő és utószezonban hétfő-csütörtökig felhasználható ajándékutalvány

Vásároljon szeretteinek egy felejthetetlen élményt! Az ajándékutalvány tökéletes választás lehet szülinapra, karácsonyra, nászajándékba vagy más kiemelkedő eseményre.

Az ajándékutalvány a Balaton két legnagyobb bérelhető vitorlására (Elan 45, Bavaria 44) használható fel. Időtartam max. 2 óra.

A vitorlásokon maximum 11 fő utazhat a hajóvezetőn kívül. A hajók méreteiből adódóan ekkora létszám esetén is garantált a kényelem és hatalmas terek.

Felhasználási idő: április 1. - június 10-ig ill. szeptember 15. – november 30. között minden hétfőtől – csütörtökig. (péntek, szombat és vasárnap nem használható fel!)

 

További információk

Hány órára?

2 óra

Iratkozz fel hírlevelünkre

legyél mindig naprakész