Akció!

2 órás vitorlázás kapitánnyal a Balatonon – Elő és utószezonban – Hétfő-Csütörtök

20000 Ft64750 Ft

Vitorlázás kapitánnyal Ajándékutalvány 50%-os kedvezménnyel. Lepje meg szeretteit egy felejthetetlen vitorlás élménnyel. Felhasználási idő: április 1. – június 10-ig ill. szeptember 15. – november 30. között minden hétfőtől – csütörtökig. (péntek, szombat és vasárnap nem használható fel!)

Cikkszám: privat-h-cs-50 Kategória:

2 órás vitorlázás kapitánnyal a Balatonon - Elő és utószezonban hétfő-csütörtökig felhasználható ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit egy balatoni vitorlás kirándulással, mely során csak az ajándékozottak és a kapitány tartózkodik a hajón. Kiváló választás születésnapra, karácsonyra, nászajándékba, de különleges indok sem szükséges hozzá feltétlenül. Ha még nem volt alkalma kipróbálni a vitorlázást, mindenképpen próbálja ki! Időtartam max. 2 óra.

A vitorlázáson résztvevők száma szintén fontos, 2 főre vannak szabva az alapértelmezett árak, de ezek 9 főig bővíthetők, személyenként plusz 2.500 Ft-ért. Ha nem biztos a létszámban, vásárolja meg nyugodtan a kevesebbre, ha esetleg többen lesznek, a helyszínen is lehetőség van még a különbözetet pótolni.

Az alábbi ajándékutalvány Felhasználási idő: április 1. - június 10-ig ill. szeptember 15. – november 30. között minden hétfőtől – csütörtökig. (péntek, szombat és vasárnap nem használható fel!)

További információk

Hány órára?

2 óra

Hány főre?

10 fő, 2 fő, 3 fő, 4 fő, 5 fő, 6 fő, 7 fő, 8 fő, 9 fő

Iratkozz fel hírlevelünkre

legyél mindig naprakész