Shipman 28

Galéria

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Leírás

A hivatalos eredet szerint a Shipman 28 terve Olle Enderlein munkája, aki később többek között sok világhírű Hallberg-Rassy hajót tervezett. Könnyen vezethető, kiegyensúlyozott, gyors, versenyzésre is alkalmas vitorlást vizionált, melyet véleménye szerint sikeresen is kivitelezett.

A kipróbálás után a saját tapasztalatink is nagyjából ezt támasztják alá. 2,5 méteres szélességéhez több, mint 9 méter hosszúság párosul. Könnyen kezelhető, tőkesúlyos vitorlás, kevesebb tapasztalattal rendelkezők számára is ideális választás. Méretéhez képest kimondottan tágas cockpit segíti a manschaft munkáját (illetve a kísérők kikapcsolódását). A lee kocsi praktikusan a cockpiton kapott helyet, mely a merev forstágas fockrollerrel párosítva egy igazi egykezes vitorlást eredményez. A diesel belmotort működtető gázkar pedig szintén ott van kéznél.

Reffelhető nagy vitorla, fock, génua és (opcionálisan) spinakker is tartozik a Shipman 28-hoz. A cockpit kényelmét egy sprayhood és egy bimini szolgálja, mely igazi mentsvárként szolgál a tűző napon vagy egy semmiből jövő nyári zápor alkalmával.

Belsejét tekintve 6 fekhely került kialakításra a hajóban, de ez véleményünk szerint abban az esetben kényelmes, ha gyerekek vagy nők is vannak a társaságban. 6 felnőtt férfinak sem kivitelezhetetlen, de valószínűleg nem a legkomfortosabb, ebben az esetben 4-5 főnek lehet ideális.

A szalonban kézmosó, tűzhely és hűtbox szolgálja a hosszabb utak, túrák kényelmét. A szalon és a fux között pedig egy pumpás wc-vel felszerelt mosdó található.

Összességében egy könnyen kezelhető, jól vitorlázható, biztonságos, kialakítását tekintve nagyon eltalált vitorlásról van szó, bomba jó ár-érték aránnyal.

 

TECHNIKAI ADATOK

Teljes hossz   8,86 m
Szélesség 2,45 m
Merülés 1,55 m
Súly 3000 kg
Motor Faryman – diesel
Motorteljesítmény 14 le
Üzemanyag:     Diesel – 30 l
Férőhelyek száma 8
Fekhelyek száma 6

Felszereltség

 • Orr (Génua vagy fock) és nagy vitorla
 • Beépített motor
 • Fürdőlétra
 • Gáz tűzhely
 • Mosogató
 • WC
 • Hűtőbox
 • Kötelező felszerelés
 • Spinakker (opcionális)
 • Ital és étel bekészítés (opcionális)
 • Ágynemű (opcionális)

Alaprajz

Árak

Shipman 28 vitorlás bérleti díjak

Kérj ajánlatot egyszerűen!

Gyorsított ajánlatkérés

Sikeres ajánlatkérés esetén egy megerősítő oldalra kerültök. Ha ez nem történt meg, valami hiba történhetett. Ebben az esetben kérünk titeket, hogy próbáljátok újra, vagy írjatok az info@balatonpro.hu címre. A gyorsított ajánlatkérésre lehetőség szerint, 24 órán belül válaszolunk, de ha nagyon sürgős telefonon azonnal elértek minket.

Email

info@balatonpro.hu

Telefonos Elérhetőségeink

Hajóbérlés: +36 30 9061 407

Csapatépítés: +36 30 9061 407

Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: +36 70 492 5981

Cím

8600 Siófok, Vitorlás utca 16.

Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?

BLACK FRIDAY AKCIÓ - MEGHOSSZABBÍTVA - 20% KEDVEZMÉNY MINDENRE
20% KEDVEZMÉNY MINDENRE - MEGHOSSZABBÍTVA - BLACK FRIDAY AKCIÓ