Balatoni horgászat

Balatoni horgászat – nem csak profiknak

A Balaton hazánk legnagyobb állóvize és közkedvelt turisztikai központja.

A Balaton vízfelülete 600 négyzetkilométer. A tó 77 km hosszú, átlagos szélessége 7,7 km, így bőven ad lehetőséget a balatoni horgászatra. A balatoni horgászhelyek megtalálását nehezítheti, hogy sok privát strand és szálloda került felépítésre, ezért a parti horgászat körülményessé vált, így gyakran betlizhetünk ezen a hatalmas vízterületen, amennyiben nem rendelkezünk kellő helyismerettel. Nagyon eredményesen horgászhatunk vitorláshajóról, vagy etetett hellyel rendelkező stégről.

Csapatunk célja segítséget nyújtani a Balatonra érkező horgászoknak. Az éjszakai süllőhorgászattól egészen a nappali finom szerelékes horgászaton át. Horgászott már egy arra kialakított vitorlásról a Balatonon? Flottánk 7 vitorlás hajóval rendelkezik, ezáltal akár közel 40 ember horgászatát tudjuk kényelmesen megoldani, illetve vállaljuk horgászversenyek teljes körű lebonyolítását is.

Miért érdemes minket választani? Horgászatát könnyedén egy családi rendezvénnyé varázsoljuk, különböző programokkal, saját eszközeinkkel és csodálatos helyszínekkel körítve, így ha nem kimondott horgász társaság verbuválódott össze, a család sem fog unatkozni a nyaralással egybekötött horgászat alatt. Vagy horgászattal egybekötött nyaralás? Nézőpont kérdése:) Ezenkívül időjárás garanciát nyújtunk, szakadó esőben és viharos szélben nem az igazi a program. Ilyen esetekben biztosítunk egy új időpontot a társaságnak.

Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a Balaton területén, legyen szó nappali kövesezéstől a balinpergetésen át a nádi pontyozásig. Éjszakai horgászataink között megtalálható a balatoni süllő pergetés és az élőhallal történő horgászat egyaránt.

A finom szerelékes horgászat kedvelőinek is kiváló lehetőséget tudunk biztosítani etetett horgászhelyeink és stégjeink valamelyikén. Különböző csomag ajánlataink közül bármelyiket is választja, reméljük örök élménnyel tér haza a magyar tengerről.

Természetesen hajóink igény esetén teljes felszereléssel kapitány nélkül is bérelhetők, amennyiben megfelelő képesítéssel rendelkeznek. Ezenkívül professzionális halradart és akár komplett horgászfelszerelést is tudunk biztosítani.

Éjszakai süllő horgászat a Balatonon

21:00 Találkozó a hajónál az előre egyeztetett kikötőben.
21:30 Kihajózás a vízre
22:00 A horgászat kezdete
02:00 A horgászat vége

Amennyiben úgy alakul, természetesen a befejezés időpontja módosítható. Pergető horgászat esetén a helyszíneket addig változtatjuk, míg meg nem találjuk, éppen merre rejtőznek a fogasok.

Csomag tartalmazza:

 • 6-10 fős vitorlás hajó bérlése (létszámtól függően)
 • Welcome ital + opcionális italcsomagok
 • Professzionális halradar, mentett akadók és bevált helyek bemutatása
 • Megfelelő horgászcsali bármelyik módszerhez
 • Tapasztalt túravezető

Nappali balinozás a kék vízben

Ezen csomagot úgy alkottuk meg, hogy a horgászat mellett egy kis fürdőzést is beiktatunk a programba. A balinozás egy aktív pergető horgászat mely igazán nagy élményekkel kecsegtethet akár egy kezdő horgászt is, kifejezetten ajánljuk minden érdeklődőnek.

8:30 Találkozó a kikötőben
9:00 Kihajózás és a horgászat kezdete
12:30 Frissítő fürdőzés a Balaton közepén
14:00 Visszaérkezés a kikötőbe

Csomag tartalmazza:

 • ásványvíz korlátlan fogyasztása
 • 6-10 fős vitorláshajó (létszámtól függően)
 • halradar
 • tapasztalt túravezető

Három nap alatt a kapitális süllők nyomában

A csomag kifejezetten azoknak a horgászoknak szól, akik vágynak egy igazán nagy balatoni fogas megfogására. A túra 3 napos és az alvásra a hajón is lehetőséget biztosítunk. Az étkezésre a Balaton különböző városaiban kerül sor, mely lenyűgöző gasztronómiai élményt nyújt.

Ennél a túrán számtalan lehetőség közül választhatnak, mind az indulás, mind szállás és étkezés tekintetében kérjük, kérje egyedi ajánlatunkat.

Kősüllőzés a Balatonon

Természetesen az ultralight horgászokra is gondoltunk csomagjaink összeállítása során. Vezetőink bemutatják az öreg kövezéseket, így helyismeret nélkül is sikereket érhetnek el akár kezdő vagy külföldi horgászok egyaránt.

Csomag tartalmazza:

 • 4 órás horgászat egy 6-10 fős vitorláson (létszámtól függően)
 • bevált műcsalik használata
 • professzionális halradar
 • frissítő italok

Ponty horgászat a Balatonon

Szeretne sikereket elérni a Balatoni pontyhorgászatban rövid itt tartózkodása alatt? Etetett horgászhelyeinken nagyobb fogási eséllyel veheti üldözőbe eme gyönyörű halakat. Kétféle program lehetőség közül választhatnak: horgászhatnak etetett stégről, vagy erre kialakított vitorláshajóról.

Személyre szabott árajánlatért kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Eszköz bérlés:

A Balatonra érkező horgászoknak amennyiben nem tartanak igényt idegenvezetésre lehetőséget biztosítunk bérelni mindent, aminek egy horgásznak szüksége van.

 • Halradarok különböző méretben és tudásban
 • Profi horgászbotok
 • Elektromos csónakmotorok
 • Horgászcsónakok

BalatonPRO

Ajánlatkérés

A gyorsított ajánlatkérésre lehetőség szerint, 24 órán belül válaszolunk, de ha nagyon sürgős telefonon azonnal elértek minket. Természetesen a megszokott e-mailen keresztül is nyugodtan felvehetitek velünk a kapcsolatot, ahogy nektek kényelmesebb.

Email

info@balatonpro.hu

Telefonos Elérhetőségeink

Hajóbérlés: +36 70 492 5981

Csapatépítés: +36 30 9061 407

Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: +36 30 9061 407

Cím

8600 Siófok, Vitorlás utca 16.  Melyik vitorlást bérelnéd?

  További szolgáltatások:


  adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

  Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?