Rendezvényszervező szolgáltatás a Balatonon

Teljes körű rendezvényszervező szolgáltatást kínálunk a Balaton egész területén, legyen szó néhány fős családi rendezvényről, több száz fős csapatépítésről vagy akár ezer fős céges eseményről vagy konferenciáról. Rendezvényszervező kollégáink komoly tapasztalattal rendelkeznek a Balatonon, ezen specifikus ismereteiknek köszönhetően, tökéletes és biztos kézzel kormányozzák a rendezvényeket, legyen szó bármilyen kihívásról.

Csapatépítés

Bizton állíthatjuk, hogy sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink igazi specialisták a csapatépítések világában. Maguk mögött tudhatnak több száz sikeresen megszervezett teambuildinget. A könnyedebb, rekreációt elősegítő összetartások és a komolyabb vezetői kompetenciafejlesztő tréningek egyaránt megtalálhatóak a repertoárunkban. Építünk csapatot földön, vízen, de ha a megrendelő azt kívánja levegőben is.:) Vitorlás csapatépítések, sárkányhajó versenyek, quad és sup túrák; a lényeg, hogy összekovácsolódjon a társaság.

Rendezvényszervezés

Rendezvényszervező munkatársaink egész évben állnak minden leendő megrendelőnk rendelkezésére. Kisebb kkv-k, multinacionális és állami vállalatok megkeresését egyaránt várjuk, hogy maximális odafigyeléssel valóra váltsuk elképzeléseiket. Legyen szó termékbemutatóról, partnertalálkozóról, üzleti konferenciáról, családi napról, dolgozói partykról, mi minden téren rendelkezünk tapasztalattal.

Konferenciaszervezés

A konferenciaszervezésnek szándékosan külön oldalt szenteltünk, hiszen adott esetben egy kifejezetten sokrétű feladat lehet. Egy konferencia professzionális megszervezéshez specifikus ismeretekre van szükség, és ez a Balatonon kiemelten igaz. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a magyar tengeren, pont ezért egy kiépített kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, ezáltal rekordidő alatt képesek tető alá hozni egy nívós konferenciát.

Rendezvénytechnika

Hisszük, hogy úgy tudjuk a lehető legkomplexebb rendezvényszervezői szolgáltatást nyújtani, ha ezeket saját rendezvénytechnikai eszközparkkal szolgáljuk ki. Egy komolyabb rendezvény vagy konferencia esetében a megfelelő hangosítás és fénytechnikai felszerelések elengedhetetlen feltételek.  Természetesen lehetőséget biztosítunk csak technikai eszközök bérlésére, ha saját kerti party-ját, családi eseményeit vagy önállóan szervezett rendezvényeit szeretné kiszolgálni.