Sétavitorlázás – relax és fürdős túrák

Sétavitorlázás – relax és fürdős túrák a Balatonon

A sétavitorlázás szolgáltatásunk általánosságban azoknak szól, akik nem rendelkeznek szükséges képesítéssel, hogy saját maguk vezethessék vitorlásainkat, de ők is szívesen sétavitorláznának a Balatonon. Vitorlásaink és hajóvezetőink áprilistól október végéig várják kedves vendégeinket a magyar tengeren egy néhány órás, vagy akár egész napos sétavitorlázásra. A sétavitorlázás programunk sok esetben vendégeink egyéni igényei alapján zajlik le; van, aki tényleg csak egy néhány órás könnyed vitorlázást szeretne kipróbálni és csak élvezni a kellemes szelet, de azok számára, akik aktívabb szórakozást keresnek vagy nincs konkrét elképzelésük, többféle ajánlatunk is van.

Nyáron a nagy hőségben az egyik legkedveltebb ajánlataink a vitorlás fürdős túráink. Önmagában is kitűnő programok, de kombinálhatók bármelyik más ajánlatunkkal és csomagunkkal, pl. egy borkóstolóval az északi parton vagy egy csodás gyertyafényes vacsorával a siófoki B3 bárban, a kikötőben. A fürdéssel összekötött sétavitorlázás népszerűsége nem véletlen, hiszen családok, baráti társaságok számára egyaránt ideális választás. A túra alatt a kikötőből indulva egy csodás vitorlás élmény kíséretében jutunk el a tó közepére, ahol igazi exkluzív körülmények között van lehetőség a csobbanásra, mely garantáltan örök élményt nyújt. Képzelje el ahogy kedvenc zenéit hallgatva fürdőzik a zsúfolt strandoktól távol és élvezi a kristálytiszta vizet. Kell ennél több egy forró nyári napon? A program alatti frissítő italokat Önök is hozhatják, de előzetes egyeztetés esetén, étel és ital csomagok bekészítését vállaljuk mi is. Az élmény maximalizálása érdekében, igény esetén különböző vízi játékokkal és strandeszközökkel kedveskedünk vendégeink számára, de a hordozható LCD TV és bluetooth hangszórók is megtalálható kiegészítő eszközök hajóinkon.

Csomagajánlataink:

Felfrissülés

A minőségi időtöltést preferálja? Átutazóban van csak a Balatonon, de szeretne egy néhány órás, emlékezetes programot? Ebben az esetben remek választás Felfrissülés csomagunk. Az indulás után egyenesen a Balaton közepét vesszük célba, ahol nagyjából 1 óra fürdőzés következik, ezután pedig visszaindulnak hajóvezetőinkkel a kikötőbe.

Csomag tartalmazza:

• 2 órás sétavitorlázás kapitánnyal
• fürdési lehetőség a Balaton közepén
• frissítő italok

Relax

A Relax az egyik leggyakrabban választott csomagunk, a teljes megnyugvás és kikapcsolódás megtestesítője, egyszóval minden, amire a rohanó világunkban szüksége lehet valakinek a rekreálódáshoz. A Felfrissüléshez képest egy hosszabb program, ahol a sétavitorlázásra is jut bőven idő. Az indulás után először a vitorlás élményben részesülnek vendégeink, majd a Balaton közepén horgonyzunk le és kezdődhet a kikapcsolódás. Kapitányunk fürdőzése, napozása közben frissítő italokkal áll rendelkezésére. Hogy még szórakoztatóbb legyen az élmény, ebben az esetben is biztosítunk különböző vízi játékokat, illetve a már említett hordozható LCD televíziót és bluetooth hangszórót.

Csomag tartalmazza:

• 6 órás vitorlás bérlés kapitánnyal
• Fürdés a Balaton közepén
• vízi játékok, eszközök
• Frissítő italok

Természetesen lehetőség van egyéb bérléseinknél is fürdőzési lehetőségre, azonban ez esetben a hajóbérlés nem tartalmazza a fenti csomagokban részletezett szolgáltatásokat.

BalatonPRO

Ajánlatkérés

A gyorsított ajánlatkérésre lehetőség szerint, 24 órán belül válaszolunk, de ha nagyon sürgős telefonon azonnal elértek minket. Természetesen a megszokott e-mailen keresztül is nyugodtan felvehetitek velünk a kapcsolatot, ahogy nektek kényelmesebb.

Email

info@balatonpro.hu

Telefonos Elérhetőségeink

Hajóbérlés: +36 70 492 5981

Csapatépítés: +36 30 9061 407

Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: +36 30 9061 407

Cím

8600 Siófok, Vitorlás utca 16.    Melyik vitorlást bérelnéd?

    További szolgáltatások:


    adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

    Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?