Konferenciaszervezés

Konferenciaszervezés

A konferenciákat kiemelt fontosságú rendezvényeknek tartjuk, ezért is kapott külön menüpontot a konferenciaszervezés és nem csak a rendezvényszervezés oldalunkról érhető el. Véleményünk szerint a konferenciaszervezés alapja a szakértelem és a tapasztalat, melyekkel rendezvényszervező munkatársaink egytől egyig rendelkeznek. A másik alapvető eleme egy konferenciának a megfelelő helyszín választása. A Balatonon számos, minden igényt kielégítő szálloda lehet kitűnő választás, a déli és északi parton egyaránt. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően folyamatos kontaktban vagyunk a siófoki és a balatonfüredi hotelekkel, de természetesen a Balaton többi nagyobb településén is. Többek között Balatonalmádiban, Balatonkenesén, Alsóörsön és Tihanyban is rendelkezünk kellő helyismerettel és kapcsolatokkal.

Rendezvényeink tekintetében is kiemeljük, de jelen esetben is ugyanannyira helytálló a kérdésünk, miszerint: miért  egy olyan céget vagy szakembert bízna meg egy balatoni konferencia megszervezésével, aki adott esetben akár több mint 100 kilométerre tevékenykedik, így a Balatonon nem rendelkezik azokkal a specifikus ismeretekkel, amik döntő szerepet játszanak egy konferencia professzionális megszervezésében és lebonyolításában? Természetesen most is fenntartjuk, hogy bármikor szívesen dolgozunk együtt más rendezvényszervezőkkel is. Akár annak az első néhány helyi konferencia erejéig is, amíg segítünk kiépíteni nekik egy olyan saját kapcsolati hálót, és elsajátítani azokat a Balaton-specifikus ismérveket, amik elengedhetetlen elemei egy tökéletesen lezajló konferenciának. Sőt, egyes esetekben – főleg néhány szakterületen –  kimondottan javasolt, ha egy konferenciának önálló szervezői vannak. Akik összeállítják a tematikát, a programot, leszervezik a fellépőket, eközben a helyi operatív dolgokat pedig nyugodtan ránk bízhatják.

Annak érdekében, hogy még teljes körűbb szolgáltatást tudjunk nyújtani, saját rendezvénytechnikai eszközökkel is rendelkezünk. Régebben többször felmerülő probléma volt, hogy a Balatonon kevés vállalkozás foglalkozik minőségi rendezvénytechnikai eszközök kölcsönzésével, ezért úgy döntöttünk, hogy minden olyan felszerelést megvásárlunk, amik fontos kellékei egy konferenciának. Kezdetben a legfontosabb konferenciatechnikai eszközöket szereztük be, de mára komplett eszközparkunk áll megrendelőink rendelkezésére. Fény- és hangtechnikai eszközök, projektorok, vetítővásznak, kamerák, TV-k, laptopok, minden amire szükség lehet egy komoly konferencia lebonyolításához.

BalatonPRO

Ajánlatkérés

A gyorsított ajánlatkérésre lehetőség szerint, 24 órán belül válaszolunk, de ha nagyon sürgős telefonon azonnal elértek minket. Természetesen a megszokott e-mailen keresztül is nyugodtan felvehetitek velünk a kapcsolatot, ahogy nektek kényelmesebb.

Email

info@balatonpro.hu

Telefonos Elérhetőségeink

Hajóbérlés: +36 70 492 5981

Csapatépítés: +36 30 9061 407

Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: +36 30 9061 407

Cím

8600 Siófok, Vitorlás utca 16.    Melyik vitorlást bérelnéd?

    További szolgáltatások:


    adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

    Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?