Házassági évforduló a Balatonon

 

A legtöbb házaspár életében meghatározó szerepet tölt be a házassági évforduló, hiszen ekkor ünneplik meg azt a napot, amikor egybekeltek, és elkezdődött közös életük. Sokszor nem egyszerű feladat a megfelelő helyszín kiválasztása az ünneplésre, de akik ezeket a sorokat olvassák most, azok számára van egy jó hírünk: a legjobb helyen vannak! A balatoni naplementében történő vitorlázás a pár mindkét tagjának garantált élményt nyújt, de csomagajánlatainkkal még emlékezetesebbé és színesebbé szeretnénk tenni a házassági évforduló napját. Bízunk benne, hogy a nálunk eltöltött idő ugyanolyan örök emlék marad, mint a nap amikor összekötötték az életüket.

Ajánlataink kialakítása során gondoltunk azokra is, akiknek esetleg pici gyerek van otthon, nehézkes hosszabb időre megfelelő felügyeletet találni, és csak egy rövidebb pezsgőzés fér bele a csodálatos balatoni naplementében, de természetesen azoknak is szeretnénk kedvezni, akiknek akár egy teljes hétvégéjük van kikapcsolódni és ünnepelni. Báziskikötőnk Siófokon található, de az indulási helyszínt tekintve a Balaton több kikötőjéből (Balatonfüred, Tihany, Fonyód, Alsóörs, stb.) is van lehetőség az indulásra, előzetes egyeztetést követően. A vacsorával és wellnessel egybekötött csomagjaink alapvetően Siófokra vonatkoznak, de egyedi igényeket is szívesen teljesítünk. Mi azért vagyunk, hogy házassági évfordulóján mindegy úgy történjen ahogy azt elképzelte.

 

Házassági évforduló csomagajánlatok:

 

Emlékek a naplementében:

Egy fél napra sikerült csak elszabadulni otthonról, de emlékezetes házassági évfordulót szeretne?  Válasszon minket, élvezze a Balaton csodás
panorámáját! Egy finom ital kíséretében, a naplemente közben egy vitorlás fedélzetén, ahol diszkrét hajóvezetőnkön kívül, csak Önök tartózkodnak. A vitorlázás végeztével pedig várjuk Önöket egy romantikus, gyertyafényes vacsorára a kikötőben.

A vitorlázás idő tartama 2-3 óra, attól függően, hogy milyenek az időjárási körülmények, a vacsora hossza pedig Önökön múlik.

 

Csomag tartalmazza (2 fő részére):

 

 • hajóbérlés kapitánnyal 2 óra időtartamban
 • welcome drink
 • választható pezsgők/borok/mentes italok
 • gyertyafényes vacsora

 

Emlékek hétvégéje:

Régóta tervezgetik az évforduló megünneplését, és már előre sikerült felszabadítani a hétvégét, hétköznapi évforduló esetén kivenni a szabadságot? Ez a hosszabb időt felölelő csomagunk egy igazán egyedi és tartalmas időtöltés minden párnak. Ennek az ajánlatnak a kialakítása során is próbáltunk több szcenárióra gondolni. A vitorlázás hosszát tekintve lehet választani a 2 órás, fél napos és egész napos vitorlázást.

Este mindegyik változatnál ugyanúgy adott a gyertyafényes vacsora a Balaton parton, éjjel pedig a vitorlás kikötőben (alapesetben Siófokon) 1 éjszakára saját hajó tulajdonossá válva, az éjszakát a hajón tölthetik vendégeink. Az éjjelt a vitorlásban található kényelmi extrák még komfortosabbá teszik, a led világítás, a bluetooth hangszóró és az LCD TV tovább fokozza a hangulatot. A vízen ébredni reggel és onnan megnézni a napfelkeltét hasonlóan páratlan élmény, mint a napnyugta. Az ébredés után egy Balaton-parti panorámás reggelivel folytatódik a másnap. A nap további részében pedig egy, a hajótól nagyjából 100 méterre lévő, 4 csillagos wellness szállodában töltődhetnek fel az esti hazautazás előtt.

Csomag tartalmazza (2 fő részére):

 

 • hajóbérlés kapitánnyal 2, 4 vagy 8 óra időtartamban
 • welcome drink
 • választható pezsgők/borok/mentes italok
 • gyertyafényes vacsora
 • szállás
 • reggeli
 • egész napos wellness belépő

A csomagok elemei igény esetén szabadok kombinálhatók, ez esetben egyedi ajánlatért keressen minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén, vagy az alább található kapcsolatfelvételi űrlapon.

GYORSÍTOTT AJÁNLATKÉRÉS