Vitorlázás a Balatonon

A közvéleményben elterjedt feltételezés, hogy a vitorlázás a tehetősek kiváltsága, és éppen ezért sokan le is mondanak arról, hogy egyszer ők is egy vitorlással szeljék át a Balatont. Ez persze már közel sincs teljesen így, átlagemberek számára is elérhető időtöltés. Akiknek nincsenek vitorlázók a baráti társaságukban, azok előtt is itt a lehetőség, hogy belekóstoljanak a vitorlázás világába. Hajóink mellé igény esetén képzett kapitányt biztosítunk. Hajóvezetőinkkel a fedélzeten lehetőség van akár néhány órás túrákra, vagy akár egész és több napos kirándulásokra. Számtalan izgalmas és különböző programot ajánlunk itt a Balatonon. Kiinduló bázisunk Siófok, de igény esetén Fonyódról, Balatonfüredről és Alsóőrsről is van lehetőség a kihajózásra.

Vitorlás kirándulás kapitánnyal

2 órás, fél napos vagy egész napos vitorlás kirándulásokat ajánlunk vendégeinknek, ahol kötetlen hajózásra is van lehetőség. Amennyiben valami izgalmas céllal szeretne hajót bérelni, irodánk izgalmas úti célokat és programokat is kínál, ahova kapitányaink szívesen kalauzolják el az utasokat.

Fürdős és relax túra

Családoknak és baráti társaságoknak is igazi kikapcsolódást jelent egy fürdőzéssel egybekötött vitorlázás. Fürdős túráink elsősorban a nyári hónapokban élveznek prioritást, de előfordult már, hogy májusban és szeptemberben is kedvezett az időjárás a fürdőzés szerelmeseinek. Lehetőség szerint válasszanak a 2 órás, fél és egész napos ajánlataink közül.

Vitorlás alapoktatás

Azok számára hoztuk létre vitorlás alapoktatás szolgáltatásunkat, akik, maguk is uralni akarják a szelet és Balatont. Akár a vitorlázást szerették meg, akár a sport kihívásait keresik, esetleg fontolgatják, hogy saját maguk is jogosítványt szerezzenek. Keressenek minket és hajóvezetőinkkel történő vitorlázás során a legfontosabb elméleti és gyakorlati tudnivalókat is elsajátíthatják a résztvevők.

Balatoni horgászat

Legyen szó süllőzésről vagy pontyhorgászatról, a horgász túrákra átalakított vitorlásaink fedélzetéről garantált az élmény minden horgásznak. Akik elsősorban szórakozást, kikapcsolódást keresnek és hobbiból horgásznak, tapasztalt túravezetőnk segítségével nekik sem lesz hiány a sikerélményben. A profiknak pedig, akiknek a „nagy vadra” fáj a foguk, itt a lehetőség a rekord fogásra. A legújabb technológiájú halradarjaink meg adják azt a pluszt, ami eddig hiányzott.

Csomag ajánlatok

A vitorlázás mellé olyan további programokat és szolgáltatásokat kínálunk, melyek remekül kiegészíthetik azt. Írja meg igényeit, ötleteit és mi adott esetben partnereink bevonásával megvalósítjuk elképzeléseit. Célunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk vendégeinknek.