Elektromos hajókirándulás kapitánnyal

Elektromos hajókirándulás kapitánnyal – Teremts emlékezetes pillanatokat a vízen!

Fedezd fel a privát hajózás új dimenzióját elektromos hajóinkkal! Nem gond, ha nincs jogosítványod, tapasztalt hajóvezetőnk kíséretében indulhatsz el egy felejthetetlen vízi kalandra, ahol a szél erejétől függetlenül haladhatsz előre. Az elektromos hajózás forradalmi technológiája lehetővé teszi, hogy csendben és fenntartható módon fedezd fel a vízi tájak szépségét. Hagyd, hogy hajóvezetőnk gondoskodjon a navigációról, így neked csak élvezned kell a pillanatot és átadhatod magad a pihenés és a kikapcsolódás élményének. 

 

Privát elektromos hajókirándulások a Balatonon

A vitorlás hajókirándulásnak megvan a szépsége, viszont a hátránya az, hogy az időjárás erősen befolyásolhatja a programtervet. Egy elektromos hajó akár 4-8 órán keresztül is képes közlekedni a vízen, amihez nincs szüksége szélre, mint a vitorlás hajóknak. Így akár egy hosszabb kirándulás is kivitelezhető ezeken a hajókon, egy túlparti kikötéssel, ebédel, programmal egybekötve.

A hajó minimum 2 órára bérelhető. Ebben az esetben behajózhattok a Balaton közepére, ahol fürdőzhettek vagy akár a fedélzeten élvezhetitek a jéghideg italokat és kényelmesen napozhattok a hajó orrában. Amennyiben hosszabb programra vágytok, az sem jelent akadályt. Az elektromos hajóval, könnyedén kivitelezhető egy túra, ahol az indulás helyszínétől eltérő kikötőben köttök ki és töltötök el időt.

Akár rövidebb, akár hosszabb időre bérlitek ki a hajót, hajóvezetőt minden esetben biztosítunk a számotokra. A ti feladatotok csupán annyi, hogy élvezzétek a vizen töltött időt és a programot.

A táblázatban szereplő árakat siófoki indulás esetén tudjuk garantálni, mivel bázisunk, ezáltal hajóink többsége itt található. Balatonfüredi, tihanyi és alsóörsi indulás esetén a szabad kapacitás függvényében érvényesek lehetnek ezek az árak, 25.000 Ft közötti átállási felárral kell számolni. A felsoroltakon kívüli kikötőkből is van lehetőség az indulásra, ezzel kapcsolatban előzetes egyeztetés szükséges kollégáinkkal.

Időjárás garanciát biztosítunk

Sokan felteszik ezt a teljesen jogos kérdést: Mi történik, ha az időjárás alkalmatlanná teszi a hajózást? Elektromos hajózás esetén alkalmatlannak tekintjük a szakadó esőt és a viharos szelet.

Amennyiben az időjárás miatt nem lehetséges a vitorlázás, díjmentesen biztosítunk új időpontot. Rugalmasan kezeljük a helyzetet, és akár a következő évre is áthelyezhető a program, ha szükséges.

 

BalatonPRO

Ajánlatkérés

A gyorsított ajánlatkérésre lehetőség szerint, 24 órán belül válaszolunk, de ha nagyon sürgős telefonon azonnal elértek minket. Természetesen a megszokott e-mailen keresztül is nyugodtan felvehetitek velünk a kapcsolatot, ahogy nektek kényelmesebb.

Email

info@balatonpro.hu

Telefonos Elérhetőségeink

Hajóbérlés: +36 70 492 5981

Csapatépítés: +36 30 9061 407

Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: +36 30 9061 407

Cím

8600 Siófok, Vitorlás utca 16.    Melyik vitorlást bérelnéd?

    További szolgáltatások:


    adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

    Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?