Vitorlás bérlés a Balatonon PRO módra - minőségi hajók elérhető áron

Célunk, hogy kedvező áron, elérhető vitorlás bérlés szolgáltatást nyújtsunk vendégeinknek a Balatonon, legyen szó egy rövidebb időtartamról, vagy akár egy hetes bérlésről. Hajóink többsége a siófoki Stefánia vitorlás kikötőben található, de fonyódi, balatonfüredi és alsóörsi kikötőkben is rendelkezünk vitorlás hajóval és a hozzájuk tartozó kikötőhellyel.

Igény esetén természetesen a hajók átadása ezen kikötőkben is történhet. Mindegyik szóban forgó hely a Bahart kikötőlánc tagja, a társaság kikötői Balaton közel 20 településén várja a vitorlázókat. Bahart felségjelzéssel rendelkező hajók pedig a társaság kikötőit díjmentesen használhatják.

Vitorlás bérlés Balaton - 7 bérelhető vitorlás egész szezonban

Vitorlásaink 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak, kialakításuktól és típusuktól függően 4-7 alvóhellyel rendelkeznek, így családoknak és baráti társaságoknak egyaránt kitűnő választás. Felszereltségüket tekintve mindegyik vitorlás hajónknál elsődleges szempont volt a kényelem, annak érdekében, hogy bérlőink a lehető legkomfortosabban érezzék magukat. Nagyobb hajóinkat WC-vel, tűzhellyel, hűtővel, hangtechnikával, illetve LCD TV-vel szereltük fel, de a kényelmi funkciók többsége a kisebb vitorlásainkon is megtalálhatók. Akiknek több napra adjuk bérbe hajóinkat, számukra felár ellenében ágynemű, illetve különböző ételek és italok bekészítésére is van lehetőség. Nagyobb családok, baráti társaságok esetén az sem probléma, ha nincsen annyi fekhely a hajóban, ahány fő befogadóképességű, éjszakára szívesen adunk még egy vitorlást, így 10 fő esetén nem csak napközben férnek el, hanem elegendő alvóhely is társul a létszámhoz. Alapesetben ez Siófokon kivitelezhető, mert vitorlásaink többsége itt található, de elképzelhető, hogy Balatonfüreden és Alsóörsön is meg tudjuk oldani, így ezekben az esetekben, mindenképpen előzetes megbeszélés szükséges.

Friss jogosítvánnyal, kevesebb tapasztalattal rendelkezők számára igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlás bérlés mellé, akár csak a bérlés első néhány órájára is, amíg megismerkednek az adott vitorlással; kötélzetével, vitorlákkal, műszerekkel. Egyes vitorlásaink méretükből adódóan alkalmasabbak a gyakorlásra, bátran keressenek minket elérhetőségeinken, és szívesen ajánlunk vitorlást is személyre szabottan.

Adott esetben az is gond nélkül megoldható, hogy egy kisebb vitorlást bérel valaki napközben, éjszakára pedig adunk egy nagyobb hajót. Ehhez mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges, a szabad kapacitás függvényében tudjuk ezt kivitelezni.

Hajóinkon egy-egy éjszaka eltöltésére vitorlás bérlés nélkül is van lehetőség. A nyári főszezonban a szálláshelyek többségén nincsen opció kizárólag egy éjszaka eltöltésére. Mi ezzel a szolgáltatással szeretnék egy alternatívát adni azoknak, akik csak átutazóban vannak, esetleg csak egy hétvégére érkeztek. Vitorlásaink kiválóan felszereltek, komfortosak, és olyan gyönyörű róluk a napfelkelte, amivel kevés szálloda tud versenyezni. Ha szeretné Ön is hajótulajdonosnak érezni magát egy éjszakára, várjuk megkeresésüket!

A vitorlázás iránt még csak érdeklődők számára pedig a kapitányos vitorlás kirándulásainkat javasoljuk, ami akár egybeköthető egy gyors elméleti és gyakorlati alapoktatással.

BÉRELHETŐ VITORLÁSAINK

Általános tudnivalók

A szezon április 1-től november 30-ig tart, vitorlásaink is normál esetben ebben az időszakban bérelhetők. Huzamosabb hidegfront esetén, elképzelhető, hogy nincsen vízen az összes hajónk november végéig, de vitorlázásra alkalmas időjárás biztosítjuk őket bérlőinknek használatra.

Egy napos bérlés esetén az egész nap 8 óra hosszát jelent alapvetően, de ha nincs közvetlen csere, akkor nem nézzük az órát, nem probléma, ha egy-két órával később hozzák vissza a hajót.

 

 

 

GYORSÍTOTT AJÁNLATKÉRÉS
 

*IDŐJÁRÁS GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK:

Vitorlázásra alkalmatlan időjárás esetén, nem vész el a bérlés költsége! Célunk, hogy elégedett, visszajáró vendégeink legyenek, ezért szolgáltatásainkat ez alapján alakítottuk ki. Ha a bérlés napján szakadó eső vagy viharos szél miatt nincsen lehetőség a vitorlázásra, díjmentesen új időpontot biztosítunk. Mi is tudjuk, hogy esőben nem a legélvezetesebb ez a sport, túl erős szélben pedig nem a legbiztonságosabb. Éppen ezért, természetesnek érezzük azt, hogy alkalmatlan időjárás esetén, kárpótoljuk vendégeinket.