Vitorlás bérlés a Balatonon PRO módra - minőségi hajók elérhető áron

Szezonnyitó szuper-akció! Minden április 31.-ig leadott foglalás esetén, 15% kedvezménnyel bérelhetők vitorlásaink. Fontos: nem csak az áprilisi bérlésekre vonatkozik, hanem az egész szezonra!

Célunk, hogy kedvező áron, elérhető vitorlás bérlés szolgáltatást nyújtsunk vendégeinknek a Balatonon, legyen szó egy rövidebb időtartamról, vagy akár egy hetes bérlésről. Hajóink többsége a siófoki Stefánia vitorlás kikötőben található, de fonyódi, balatonfüredi és alsóörsi kikötőkben is rendelkezünk vitorlás hajóval és a hozzájuk tartozó kikötőhellyel.

Igény esetén természetesen a hajók átadása ezen kikötőkben is történhet. Mindegyik szóban forgó hely a Bahart kikötőlánc tagja, a társaság kikötői Balaton 11 településén várja a vitorlázókat. Bahart felségjelzéssel rendelkező hajók pedig a társaság kikötőit díjmentesen használhatják.

Vitorlásaink 6, 8 és 10 fő befogadására alkalmasak, kialakításuktól és típusuktól függően 4-7 alvóhellyel rendelkeznek, így családoknak és baráti társaságoknak egyaránt kitűnő választás. Felszereltségüket tekintve mindegyik vitorlás hajónknál elsődleges szempont volt a kényelem, annak érdekében, hogy bérlőink a lehető legkomfortosabban érezzék magukat. Hajóinkat WC-vel, tűzhellyel, hűtővel, hangtechnikával, LCD TV-vel szereltük fel. Akiknek több napra adjuk bérbe hajóinkat, számukra felár ellenében ágynemű, illetve különböző ételek és italok bekészítésére is van lehetőség.

Friss jogosítvánnyal, kevesebb tapasztalattal rendelkezők számára igény esetén hajóvezetőt is biztosítunk a vitorlás bérlés mellé, akár csak a bérlés első néhány órájára is, amíg megismerkednek az adott vitorlással; kötélzetével, vitorlákkal, műszerekkel. Egyes vitorlásaink méretükből adódóan alkalmasabbak a gyakorlásra, bátran keressenek minket elérhetőségeinken, és szívesen ajánlunk vitorlást is személyre szabottan.

Adott esetben az is gond nélkül megoldható, hogy egy kisebb vitorlást bérel valaki napközben, éjszakára pedig adunk egy nagyobb hajót. Ehhez mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges, a szabad kapacitás függvényében tudjuk ezt kivitelezni.

Hajóinkon egy-egy éjszaka eltöltésére vitorlás bérlés nélkül is van lehetőség. A nyári főszezonban a szálláshelyek többségén nincsen opció kizárólag egy éjszaka eltöltésére. Mi ezzel a szolgáltatással szeretnék egy alternatívát adni azoknak, akik csak átutazóban vannak, esetleg csak egy hétvégére érkeztek. Vitorlásaink kiválóan felszereltek, komfortosak, és olyan gyönyörű róluk a napfelkelte, amivel kevés szálloda tud versenyezni. Ha szeretné Ön is hajótulajdonosnak érezni magát egy éjszakára, várjuk megkeresésüket!

A vitorlázás iránt még csak érdeklődők számára pedig a kapitányos vitorlás kirándulásainkat javasoljuk, ami akár egybeköthető egy gyors elméleti és gyakorlati alapoktatással. Szezonnyitó, 15% kedvezményre feljogosító akciónk a kapitánnyal együtt történő bérlésekre is vonatkozik!

BÉRELHETŐ VITORLÁSAINK

 

 

GYORSÍTOTT AJÁNLATKÉRÉS
 

*IDŐJÁRÁS GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK:

Vitorlázásra alkalmatlan időjárás esetén, nem vész el a bérlés költsége! Célunk, hogy elégedett, visszajáró vendégeink legyenek, ezért szolgáltatásainkat ez alapján alakítottuk ki. Ha a bérlés napján szakadó eső vagy viharos szél miatt nincsen lehetőség a vitorlázásra, díjmentesen új időpontot biztosítunk. Mi is tudjuk, hogy esőben nem a legélvezetesebb ez a sport, túl erős szélben pedig nem a legbiztonságosabb. Éppen ezért, természetesnek érezzük azt, hogy alkalmatlan időjárás esetén, kárpótoljuk vendégeinket.