Exkluzív balatoni programok

Számos programlehetőség közül választhatnak a Balatonra látogatók az év bármely szakában. Célunk, hogy az átlag programok közül kiemelkedve, egyedi és különleges programokkal ajándékozzuk meg ügyfeleinket.

A főszezonban és azon kívül is lehetőséget biztosítunk olyan események, programok megvalósítására, melyet vendégeink szűkebb körben, családtagjaikkal, barátaikkal együtt élvezhetnek. Az utóbbi években egyre több kezdeményezés irányul arra, hogy a Balatonon egész évben folyamatosan legyenek programok évszaktól függetlenül. Ez mind dicséretes és támogatandó, viszont ezek az események; fesztiválok, koncertek, ünnepségek szinte kivétel nélkül tömegeket szólítanak meg, viszont erre nem mindenki vágyik.

Alábbi programlehetőségeinket elsősorban nekik ajánljuk, azoknak, akik exkluzív környezetben szeretnének ünnepelni, és minőségi időt eltölteni egymással.

Legénybúcsú

Egy tálca hideg sör a Balaton közepén? Néhány üveg whiskey a naplementében buli előtt? Egy egész napos program borkóstolóval az északi parton? Vagy akár érdekes lehet mindhárom opció?

Válassz csomagajánlataink közül, de kérhetsz teljesen egyedi programot is, a lényeg, hogy felejthetetlenre sikerüljön a buli, amire már a lánykérés óta készültök a haverokkal!

Lánybúcsú

Biztosan több jó alternatíva van egy lánybúcsú megünneplésére, de azoknak, akik nyáron ünnepelnek, garantáltan mi ajánljuk a legjobb programot: pezsgő, eper, zavartalan napozás, bulizás és fürdés a Balaton kristálytiszta vízében távol a nyüzsgő partoktól.

A borkóstolást és az esti bulit természetesen a hölgyeknek is ajánljuk, csomagjainkkal és egyéni ajándékainkkal egyetemben.

Szülinapi buli

Nincs feltétlenül szükség különösebb indokra egy exkluzív balatoni programhoz, de egy szülinap megünneplése már elég nyomós érvnek számít.

Szülinaposok, hívjátok össze a családot, barátokat, hogy veletek együtt ünnepelhessenek a Balaton közepén, csodálatos környezetben! Családtagok, barátok, lepjétek meg az ünnepeltet és szerezzetek neki egy felejthetetlen vitorlázós szülinapot a Balatonon!

Lánykérés

Ha egy felejthetetlen lánykérésre készülsz, akkor nincs tökéletesebb helyszín a Balatonnál. Bérelj egy hajót kapitánnyal, a behűtött pezsgő és csodálatos naplemente minden szívet meghódít. De ha a szíved választottja fél a vitorláson, akkor is van megoldás, akár a déli vagy az északi part is különleges kincseket rejt erre a nemes alkalomra.

Balaton-parti panorámás bárunkban közel olyan szép látvány fogad titeket, mint a Balaton közepén az egyik vitorlásunkról.

Házassági évforduló

A házassági évforduló minden pár életében különleges alkalom kell, hogy legyen. Célunk, hogy ezt a fontos eseményt még különlegesebbé tegyük. Tapasztalataink szerint kevés romantikusabb dolog van, mint a Balatonról szemlélni a naplementetét egy ringatózó hajón.

Meneküljetek el a hétköznapoktól, irány a Balaton és az önfeledt kikapcsolódás, hiszen ez a nap csak is rólatok szól!