Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés a Balatonon

Rendezvényszervezés szolgáltatásunkat kivétel nélkül ajánljuk minden, a Balatonra látogató vállalkozásnak és szervezetnek, a rendezvény típusa, célja és méretétől függetlenül. Rendezvényszervező munkatársaink hosszú évek óta szerveznek meg és bonyolítanak le különféle rendezvényeket a Balatonon, ezzel vitathatatlan versenyelőnyre szert téve a budapesti vagy vidéki rendezvényszervezéssel foglalkozó cégekkel szemben. Miért bízna meg egy helyi rendezvénnyel egy száz kilométerre tevékenykedő céget, és tenné a kezükbe egy akkora horderejű esemény sikerét, ami miatt egy professzionális céget kér fel a rendezvény megszervezésére? Persze előfordul, hogy például a fővárosi vállalatok fővárosi rendezvényszervező céget választottak maguknak hosszútávon partnernek, ilyen esetekben természetesen nagyon szívesen működünk együtt velük, akár csak 1-2 alkalom erejéig is, amíg bemutatjuk nekik a balatoni sajátosságokat és megosztjuk velük kapcsolatrendszerünket a Balaton jelentősebb városaiban (Siófok, Balatonfüred, Balatonkenese, Alsóörs, Tihany).

Termékbemutató

Ha valaki a tavasz vége és az ősz eleje közötti periódusban tervezi új termékének bemutatását, annak felesleges tovább a helyszínen gondolkodni, a Balatonnál jobb alternatívát csak néhány termékspecifikus esetben tudunk elképzelni.

Partner találkozó

Kiszakadni a megszokott irodai környezetből egy partner találkozó erejéig mindig  jó ötlet, egy Balaton parti szálloda teraszán, vagy a Balaton közepén egy exkluzív vitorláson eltölteni a néhány órás meetinget pedig az egyik lehető legjobb ötlet. Csodás környezet a külső zavaró tényezők nélkül, kell ennél több?

Családi nap

A családi napok általában a nagyvállalatok motivációs eszköztárát erősítik, szívesen várjuk tőlük akár hosszúhétvégés több ezer fős megrendelésüket is, szerencsére van benne tapasztalatunk. Természetesen kisebb cégeknek is örömmel szervezünk hasonló rendezvényeket.

Céges buli

Tapasztalataink szerint a csapatépítések mellett a céges bulik szoktak legösztönzőbben hatni a munkatársakra, önfeledt szórakozással engedik ki a gőzt, és nyerik vissza munkavégző képességüket.    Melyik vitorlást bérelnéd?

    További szolgáltatások:


    adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

    Sikeres ajánlatkérés esetén egy megerősítő oldalra kerültök. Ha ez nem történt meg, valami hiba történhetett. Ebben az esetben kérünk titeket, hogy próbáljátok újra, vagy írjatok az info@balatonpro.hu címre. A gyorsított ajánlatkérésre lehetőség szerint, 24 órán belül válaszolunk, de ha nagyon sürgős telefonon azonnal elértek minket.

    Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?