Rendezvényszervezés a Balatonon

Rendezvényszervezés szolgáltatásunkat kivétel nélkül ajánljuk minden, a Balatonra látogató vállalkozásnak és szervezetnek, a rendezvény típusa, célja és méretétől függetlenül. Rendezvényszervező munkatársaink hosszú évek óta szerveznek meg és bonyolítanak le különféle rendezvényeket a Balatonon, ezzel vitathatatlan versenyelőnyre szert téve a budapesti vagy vidéki rendezvényszervezéssel foglalkozó cégekkel szemben. Miért bízna meg egy helyi rendezvénnyel egy száz kilométerre tevékenykedő céget, és tenné a kezükbe egy akkora horderejű esemény sikerét, ami miatt egy professzionális céget kér fel a rendezvény megszervezésére? Persze előfordul, hogy például a fővárosi vállalatok fővárosi rendezvényszervező céget választottak maguknak hosszútávon partnernek, ilyen esetekben természetesen nagyon szívesen működünk együtt velük, akár csak 1-2 alkalom erejéig is, amíg bemutatjuk nekik a balatoni sajátosságokat és megosztjuk velük kapcsolatrendszerünket a Balaton jelentősebb városaiban (Siófok, Balatonfüred, Balatonkenese, Alsóörs, Tihany).

Termékbemutató

Ha valaki a tavasz vége és az ősz eleje közötti periódusban tervezi új termékének bemutatását, annak felesleges tovább a helyszínen gondolkodni, a Balatonnál jobb alternatívát csak néhány termékspecifikus esetben tudunk elképzelni.

Partner találkozó

Kiszakadni a megszokott irodai környezetből egy partner találkozó erejéig mindig  jó ötlet, egy Balaton parti szálloda teraszán, vagy a Balaton közepén egy exkluzív vitorláson eltölteni a néhány órás meetinget pedig az egyik lehető legjobb ötlet. Csodás környezet a külső zavaró tényezők nélkül, kell ennél több?

Családi nap

A családi napok általában a nagyvállalatok motivációs eszköztárát erősítik, szívesen várjuk tőlük akár hosszúhétvégés több ezer fős megrendelésüket is, szerencsére van benne tapasztalatunk. Természetesen kisebb cégeknek is örömmel szervezünk hasonló rendezvényeket.

Céges buli

Tapasztalataink szerint a csapatépítések mellett a céges bulik szoktak legösztönzőbben hatni a munkatársakra, önfeledt szórakozással engedik ki a gőzt, és nyerik vissza munkavégző képességüket.