Különleges csapatépítő játékok, tréningek, programok - garantált extra motiváció

A csapatépítések a multinacionális cégek kultúrájának már évtizedek óta a szerves részét képezik. Az utóbbi években a magyar kis, közép és nagyvállalatoknál is alapvetésnek számít, hogy teambuildingekkel jutalmazzák, próbálják motiválni munkavállalóikat. Azt, hogy a motivációra és az elköteleződésre érezhetően pozitív hatással vannak a rendszeres csapatépítő tréningek, már számos reprezentatív mintával végzett primer kutatás bizonyította. Ezen állításokat saját tapasztalataink is alá támasztják, hiszen tréningek alatt valóban kieresztik a gőzt és feltöltődnek a résztvevők. Ezek a közösen átélt élmények és ingerek pedig vitathatatlanul ösztönzően hatnak a munkatársakra; erősödik a kohézió a csapat tagjai között, a szorosabb kapcsolatok hosszabb távú elköteleződéshez vezetnek, összességében pedig ezek a pozitív hozadékok a cég termelékenységének növekedéséhez vezetnek.

csapatépítés Balatonon BalatonPRO módra

 

Csapatépítés a Balatonon

A fentiekben bemutatásra kerültek a csapatépítések jótékony hatásai, ezek után vajon melyik tulajdonos vagy cégvezető tudna nemet mondani egy ösztönző teambuilding-re?

Ha megérett az elhatározás, illetve azoknál a cégeknél, ahol az éves rutin részét képezik az időnkénti csapatépítő tréningek, két nagy kérdés maradt hátra: „Hova menjünk?” „Mi legyen a program?” Ezekre a kérdésekre pedig nem is lehet más a válasz, mint a Balatonra a BalatonPRO egyik szuper csapatépítő programjára. A Balaton mindig tökéletes választás a helyszín tekintetében, leendő ügyfeleink pedig számos előre meghatározott forgatókönyvvel rendelkező ajánlat közül választhatnak, de teljesen egyedi kívánságokat is örömmel teljesítünk. Fontos kiemelni, hogy az előre megírt és megtervezett programjainkkal kapcsolatban is teljesen rugalmasok vagyunk, az egyéni igények szerint azok bárhogyan módosíthatók, el lehet hagyni egyes elemeket, és ugyanígy hozzá is lehet tenni különböző tevékenységeket.

balatoni csapatépítés balatonpro.hu

Vitorlás csapatépítés

A vitorlás csapatépítés az egyik legkedveltebb és általunk is a legjobban ajánlott programunk, nem véletlenül vásároltunk saját vitorlásokat is rendezvényeink eszközeinek. Vitorlás csapatépítő programjainkat úgy alkottuk meg, hogy minden különböző céllal, létszámmal és diverzitással rendelkező társaság ki tudja választani a számára legmegfelelőbb ajánlatot. 6-10 fős hajóinkkal ajánlunk vitorlás regatta házi versenyeket alapoktatással, de kötetlen élményvitorlázást is, túlparti ebéddel és borkóstolóval egyaránt. Nagyobb létszámú csoportoknak 50-100 fős hajókon tartunk komplett csapatépítéseket különböző interaktív feladatokkal, de többi hajóval és szárazföldi eszközökkel, akár 1000 fős csapatépítések megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

Vitorlásaink bázis kikötője Siófok, de igény esetén a Balaton más településeiről is megoldható az indulás, pl.: Balatonfüred, Alsóörs, Tihany vagy Balatonkenese is lehet indulási és/vagy érkezési hely.

vitorlás csapatépítés Balatonon

Sárkányhajózás

A sárkányhajózás is egy kiváló módja a csapategység erősítésének, az irodából kiszakadva önfeledt szórakozás közben ismerik meg egymást jobban a munkatársak. Sárkányhajó versenyeink során pedig a versenyszellem tovább erősíti a kohéziót, különösen az az egy hajóban evezők között.

Evezés

A koncepció nagyon hasonló a sárkányhajós tréninghez, egy kis versenyzés, kellő mennyiségű szórakozással és kikapcsolódással ötvözve, mely során természetesen a fürdés sem maradhat el. Egy igazi fiatalos csapatépítő nem csak fiataloknak.

Quad túra

Gondolva azokra is, akik nem érzik teljesen komfortosan magukat a vízen, nekik találtuk ki az egyik szárazföldi outdoor teambuilding programunkat, a quad túrát, mely elsősorban a szórakozásról és kikapcsolódásról szól.

Indoor csapatépítés

Beltéri csapatépítő tréningjeink minden outdoor programunk esetén szóban jöhet „B” tervnek, de természetesen önállóan is megállja a helyét. Inkább munkahétvége van, esetleg egy konferencia, de jól jönne közben egy kis rekreációs tevékenység a résztvevőknek? Nekünk csak terem kell a szállodában és minden másról mi gondoskodunk.

 

 

 

GYORSÍTOTT AJÁNLATKÉRÉS
 

*IDŐJÁRÁS GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK: