Rebell 31

Galéria

Rebell 31 vitorlás hajó szalon BalatonPRO
Rebel_31
Rebel31
kokpit
Kokpit_
Bell_
Rebell31_szalon-compressor
previous arrow
next arrow

Leírás

A Rebell 31 a gyártó egy méletatlanul szűkebb körben ismert vitorlása, amit akár azzal is reklámozhatnának, hogy a Balatonra gyártottak, annyira ideális méretei és felszereltsége alapján. Egyedüli kivétel talán ez alól az 1.6 méteres merülése, de ez sem jelent semmi poblémát, ha figyelünk merre járunk és a partközelben gyakrabban pillantunk a mélységmérőre.

Nekünk egyik személyes kedvencünk a Rebell, amit legrövidebben egy igazi balatoni túrhajóként jellemeznénk. 10 fő befogadóképesség, 6 kényelmes fekhely, ami vegyes társaság (nők és gyerekek is) esetén 7-8 alvóhelyet is jelenthet.

Belső kialakítása szinte teljesen megegyezik a Bavaria 30 Plus-szal; belépés után balról egy achter kabin, jobbról a mosdó, majd szemből a szalon és hátul a fux kabin.

Felszereltségét tekintve kimaxolja, amit egy balatoni vitorlástól elvárnánk. Elektromos wc, mosogató, gáztűzhely, mikró, kompresszoros hűtő, asztal, led világítás és annyi 220-as konnektor, hogy mindenki egyszerre tudja tölteni a telefonját éjszaka:) Ja, és cipzározható szúnyogháló van az összes ablak és kabin ajtón, ezáltal a legnagyobb nyári melegben is teljesen átjárja a levegő a hajót, miközben nem kell tartani a szúnyogoktól és a pókoktól.

Vitorlázni sem utolsó vele, minden hátra van vezetve a cockpitre (grósz fall, grósz sott, fockrolleres betekerő, fock sott), így nem gond, ha egy kapitány van csak a társaságban, gond nélkül meg fogja oldani. A cockpit nem elegendő mind a 10 fő számára, de a decken kényelmesen kialakított ülő rész van kapaszkodókkal. Az árnyékot egy könnyen kinyitható és összecsukható bimini biztosítja a cockpiten, melyre sokszor akkora szükség van egy forró nyári napon, mint egy korty vízre.

A beépített audiorendszer a fedélzeten is jól hallható, a víz közepén nem kell visszafogni a hangerőt sem. További hatalmas kényelmi funkció az elektromos horgony, mellyel gyerekjáték a horgonyzás a tó közepén is.

Aki nagyobb társasággal érkezik vagy több napos túrát tervez, bátran ajánljuk neki Rebell 31 vitorlásunk; praktikusan kialakított, jól felszerelt, és beépített diesel motorja 2020 tavaszán lett teljesen felújítva. Nyugodtabb az ember, ha tudja, hogy a motor nem fogja cserben hagyni egy viharban, vagy – jobb esetben – totál szélcsendben a Balaton közepén.

TECHNIKAI ADATOK

Teljes hossz   9,27
Szélesség 2,85 m
Merülés 1,60 m
Súly 4800 kg
Motor Volvo Penta
Motorteljesítmény 18LE
Üzemanyag:  Diesel – 40  l
Férőhelyek száma 10
Fekhelyek száma 6

FELSZERELTSÉG

 • Orr és nagy vitorla
 • Beépített motor
 • Fürdőplatform
 • Bimini tető
 • Elektromos WC
 • Beépített LED világítás
 • Mikró
 • Hűtő
 • Kötelező felszerelés
 • Ital és étel bekészítés (opcionális)

Alaprajz

Árak

 

BalatonPRO

Ajánlatkérés

A gyorsított ajánlatkérésre lehetőség szerint, 24 órán belül válaszolunk, de ha nagyon sürgős telefonon azonnal elértek minket. Természetesen a megszokott e-mailen keresztül is nyugodtan felvehetitek velünk a kapcsolatot, ahogy nektek kényelmesebb.

Email

info@balatonpro.hu

Telefonos Elérhetőségeink

Hajóbérlés: +36 70 492 5981

Csapatépítés: +36 30 9061 407

Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: +36 30 9061 407

Cím

8600 Siófok, Vitorlás utca 16.  Melyik vitorlást bérelnéd?

  További szolgáltatások:


  adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

  Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?