Vitorlás alapoktatás

Vitorlás alapoktatás

A hozzánk érkező vendégek, amennyiben szeretnék, a séta vagy túra vitorlázás során bekapcsolódhatnak aktívan a vitorlázás technikai részébe is.

Előszóban leszögeznénk, hogy ez a csomag nem helyettesíti egy szakoktató tematikai oktatását, csupán elsajátíthatják az alapfogalmakat és folyamatokat. A kapitány interaktív módon bevonja a résztvevőket a hajó irányításába, vitorlák kezelésébe, és természetesen részletes információt nyújt arról, hogy mit miért csinálnak.

A programon a részvételt kisebb csoportoknak, családoknak ajánljuk elsősorban. Általánosságban azt tapasztaltuk, hogy nagyobb létszámú csoportot nehezebb koordinálni egy kapitánynak. Könnyebben elveszik az információ, mivel mindenkit az éppen általa végzett feladat „magyarázata” érdekel.

Fent említett tapasztalatok alapján az ideális amikor a kapitányon kívül 3-4 fő tartózkodik a hajón. A hajóvezetők természetesen szolgálati célú „hivatásos” jogosítvánnyal rendelkeznek.

Természetesen cégek vagy nagyobb társaságok jelentkezését is szívesen vesszük, de a vitorlásonként ajánlott 4 főt megtartva, több hajót biztosítanánk egyszerre a rendelkezésükre.

Az alapoktatás tematikája a következő feladatokból épül fel:

Vitorlás alapoktatás folyamata 

 • Vitorlás alapfogalmak ismerete
 • Szélirányok nevének elsajátítása
 • Szükséges csomók elkészítése
 • Szélbe állás
 • A hajó irányban tartása
 • Fordulás
 • Kikötés és elindulás

 

Összegzésül, a vitorlás alapoktatás szolgáltatásunk tulajdonképpen egy kedvcsinálás, bármely felnőtt vagy gyermek számára, akik érdeklődnek a vitorlázás iránt. Tapasztalataink szerint magabiztosabban kezdik a kishajóvezetői engedély megszerzését azok, akik előtte néhány alkalommal választották vitorlás alapoktatás csomagunkat. Partnerünknek köszönhetően, rajtunk keresztül kedvezményes áron jelentkezhetnek hozzájuk oktatásra a kedvtelési célú kishajóvezetői engedély megszerzése érdekében.

Amennyiben a fenti vitorlás alapoktatás csomagunk felkeltette érdeklődését kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk bármelyikén.

BalatonPRO

Ajánlatkérés

A gyorsított ajánlatkérésre lehetőség szerint, 24 órán belül válaszolunk, de ha nagyon sürgős telefonon azonnal elértek minket. Természetesen a megszokott e-mailen keresztül is nyugodtan felvehetitek velünk a kapcsolatot, ahogy nektek kényelmesebb.

Email

info@balatonpro.hu

Telefonos Elérhetőségeink

Hajóbérlés: +36 70 492 5981

Csapatépítés: +36 30 9061 407

Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: +36 30 9061 407

Cím

8600 Siófok, Vitorlás utca 16.  Melyik vitorlást bérelnéd?

  További szolgáltatások:


  adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

  Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?