Szülinapi buli a Balatonon

 

Sokaknak okoz fejtörést, hogy mivel lepjék meg szeretteiket születésük napján. Gyakori választás egy meglepetés szülinapi bulinak a szervezése, ami általában tényleg örömet okoz az ünnepeltnek, viszont aki teljesen biztosra szeretne menni, nekik ajánljuk balatoni vitorlás szülinapi buli szolgáltatásunkat, amivel egy igazán felejthetetlen élményben részesül az ünnepelt. Garantáltan örök emlék felvágni egy szülinapi tortát a Balaton közepén, exkluzív környezetben, egy pohár pezsgő kíséretével. Az, hogy egy szolidabb iszogatás, vagy egy vadabb buli alakul ki a szülinapból, azt társasága válogatja, az biztos, hogy senki nem fogja az ünneplőket megzavarni, és ők is bátran bulizhatnak anélkül, hogy tekintettel kellene lenniük másokra.

Kora tavasztól egészen késő őszig ajánljuk programunkat, hiszen a Balaton nem csak nyáron szép, de a forró nyári hónapokban a program kihagyhatatlan része a fürdőzés a kristály tiszta vízben, távol a zsúfolt partoktól. Vitorlásainkon mindenki megtalálja a számára megfelelő időtöltést, a fürdőzéshez különböző strandeszközöket is biztosítunk igény esetén, a fedélzeten lehetőség van napozásra, de napernyő alatt árnyékos helyet is találhat magának, aki éppen arra vágyik. Vitorlásaink nem csak kényelmesek, de a mai kornak megfelelő technikai eszközökkel is felszereltük őket, audio rendszer és hordozható, akkumulátoros LCD TV is alaptartozéknak számít nálunk. Így, ha valaki szeretne egy rövid fotó montázs videót levetíteni a szülinaposnak, csak egy pendrive-ot kell hoznia.

Vitorlásaink 6-10 fő befogadására képesek típusuktól függően, így ideális választás vagyunk azoknak is, akik szűk családi körben szeretnének ünnepelni, illetve nagyobb létszám esetén egyszerre több hajót is tudunk biztosítani, így az sem probléma, ha 20-30 fős baráti társaságok buliznának együtt a Balatonon.

Az árak tekintetében igyekeztünk a csomagokat úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a számára kedvező ajánlatot. Csomagjaink nincsenek kőbe vésve, természetesen a megadott programoktól és részletektől eltérő kívánságokat is megvalósítunk.

Fél napos szülinapi buli

4 órás szülinapi csomagunk tartalmazza:

 

  • Exkluzív szülinapi party a Balaton közepén
  • Ajándék pezsgő
  • Frissítő alkoholos és mentes italok
  • Strandeszközök
  • Szülinapi torta az ünnepeltnek

 

Akik azonban egy egész napot szeretnének eltölteni luxus körülmények között, számukra mindenképpen egész napos csomagunkat ajánljuk. Az önfeledt szórakozás és kikapcsolódás mellett, kapitányaink a Balaton leghíresebb látnivalóit is szívesen megmutatják (időjárás függvényében). A strandolás és a tiszta kék vízben való csobbanás pedig természetesen itt sem maradhat ki.

Egész napos szülinapi buli

8 órás szülinapi csomagunk tartalmazza:

 

  • Exkluzív privát szülinapi party a Balaton közepén
  • Ajándék pezsgő
  • Ebéd vagy vacsora egy kiváló étteremben
  • Strandeszközök
  • Szülinapi torta az ünnepeltnek

 

Ajánlataink szabadon kombinálhatók és változtathatók, illetve egyedi szülinapi igényeket is szívesen teljesítünk, ehhez kérem legyen kedves felvenni a kapcsolatot kollegáinkkal a megadott elérhetőségeinken.