Legénybúcsú

Legénybúcsú a Balatonon – életre szóló emlékek

Nyár az esküvők időszaka és mindig számos fejtörést okoz a haveroknak, hogy mivel dobják fel ezt a jeles eseményt, hogy a legénybúcsú ne csak egy szimpla buli legyen. Ilyenkor mindig felmerülnek a sportosabb programok, révén mégis csak férfiakról beszélünk. Nekik a szárazföldi programokon túl egy izgalmas vitorlás élményt kínálunk, akár több hajóval egy kisebb házi verseny keretében. A kevésbe sportosabb férj jelölteknek a kihajózás élményét más összetevőkkel fűszerezhetjük meg, ennek igényeit a társasággal pontosítva alkotjuk meg.

A vitorlás legénybúcsúknak egyszerűen vannak olyan elemei, amik kortól és foglalkozástól függetlenül mindenki számára garantált élményt jelentenek. Zavartalan fürdés a Balaton közepén, közben jöhetnek sorban az italok, hideg sör, pálinka és rozé fröccs minden mennyiségben. Nyugodtan tombolhat a zene is, itt nem kell attól tartani, hogy bárkit is zavarna a csapat, vagy éppen fordítva, senki nem fogja megzavarni a bulit.

A vitorlás legénybúcsúk ideje és közben a program teljesen rugalmasan alakítható az egyéni igények alapján, de a választás megkönnyítésének érdekében, kialakítottunk komplett csomagokat is. Indulási és érkezési helyszín lehet Siófok, Balatonfüred, Alsóörs vagy éppen Balatonföldvár. A legpreferáltabb helyszín Siófok szokott lenni, nem véletlenül. A Petőfi sétány és a rajta található megannyi szórakozóhely kiváló lehetőséget biztosítunk a bulizni vágyók számára. Minden adott egy emlékezetes legénybúcsúhoz, amivel mi még hozzájárulunk az éjszakai programhoz csomagajánlatainkkal, olyan karszalagok, amivel a sétány legjobb helyeire ingyenes a belépés, illetve kapnak kedvezményt és welcome drinket a vendégeink.

Csomagajánlatok

Év közben keményen dolgoztok, és nem igazán jut idő a teljes program minden elemének megszervezésére? Vagy csak szimplán szeretitek a kényelmet, és ha minden flottul megy a lehető legkevesebb ráfordítással? Akkor legénybúcsús csomagajánlataink lesznek számotokra a legjobb választás. Privát vitorlás kirándulás kapitánnyal, fürdési lehetőség a Balaton legszebb részein, korlátlan italfogyasztás a hajón, estére pedig ingyenes belépésére és kedvezményekre jogosító karszalagok. A csomagok kialakításánál gondoltunk azokra, akiknek csak rövidebb idejük van a vitorlázásra, mert több programot is szerveztek a napra, illetve azokra is akik tudják, ennél jobb program úgy sincs, így egész napot szeretnének a vízen tölteni:) A következőkben ismertetésre kerülő csomagok mindegyike tartalmaz magában korlátlan italfogyasztást, de arra is van természetesen megoldás, ha inkább ti hoznátok magatokkal. Nyugodtan felhozhattok a hajókra saját italokat, megértjük, ha ragaszkodtok bizonyos márkákhoz vagy a nagyfater féle házi pálinkához, aminek annyi szép emléket köszönhettek, már amire emlékeztek. Ebben az esetben a “sima” kapitányos vitorlázást javasoljuk nektek, ehhez az árakat és bővebb információt az alábbi linken találtok.

A vitorlás csomagajánlataink 4-11 főre vonatkoznak. Viszont abban az esetben is tudunk programot szervezni nektek, ha 11-nél többen vagytok. Erre az esetre egy 20 fős motoros yachtot biztosítunk számotokra. A yachton szintén, sőt ezen a hajón van lehetőség igazán bulizni, italozni és csobbanni egy nagyot a Balaton vízében. Amennyiben a yachtra tartotok igényt, kérlek írjatok a gyorsított ajánlatkérésen keresztül vagy direktben az info@balatonpro.hu email címre és küldünk nektek egy árajánlatot. 

Jöttünk, láttunk, győztünk – legénybúcsús csomag

Egy igazi szervezőgép is a csapat tagja, aki a reggeli fogmosástól kezdve a másnap reggel buliból hazaérésig mindent megtervez? Becsüljétek meg, mert biztosan egy felejthetetlen napot szervez nektek, de mindenképpen szóljatok neki, hogy vitorlázni is gyertek, tényleg egy szuper program, ami nem maradhat ki egy balatoni legénybúcsúból. Ez a legrövidebb csomagunk, 2 órás program, egy kis vitorlás élmény, néhány csapatkép instára és egy rövidebb csobbanás fér bele ebbe a verzióba. Ha ennyi időtök van csak, akkor is szuper lesz, ha belefér több is, olvassátok majd el a többi lehetőséget is.

A csomag tartalmazza:

 • 2 órás privát vitorlás kirándulás hajóvezetővel
 • Korlátlan italfogyasztás a vitorlázás alatt
 • Ingyenes belépésre és kedvezményes fogyasztásra jogosító karszalagok Siófok legjobb szórakozóhelyeire
 • Igény esetén kedvezményes vacsora és reggeli a kikötőben elhelyezkedő balatoni panorámás bárban

A fent részletesére kerülő csomag 12.000 Ft/fő ártól elérhető. A választott dátumtól és a társaság létszámától függően változhat a csomag ára, pontos ajánlatot az oldalon elhelyezett ajánlatkérő űrlapot vagy a megadott e-mail címeinken tudtok kérni.

Kincs, ami van – legénybúcsús csomag

Egy bennszülöttek lakta szigetre való eljutás sajnos ebbe a csomagba se fér bele, de az ebben a csomagban ajánlott 4 órás vitorlás kirándulás alatt megismerkedhettek a Balaton azon rejtett kincseivel, ami általában csak a vitorlázók kiváltsága. A keleti medencében a déli és északi part egymástól átlagosan 2 órányi távolságra van vitorlással, így egy kikötés csak egy egész napos programba fér bele, de nagyjából át lehet érni és a vitorlással meg tudjátok csodálni a tájat. Az, hogy merre mentek rajtatok múlik, de siófoki indulás esetén, ha a tihanyi öblöt veszitek célba, nem tudtok hibázni. Szelesebb idő esetén is kisebbek a hullámok, mint máshol, így fürdésre szinte mindig van lehetőség, 4 órába már belefér bőven.

A csomag tartalmazza:

 • 4 órás privát vitorlás kirándulás hajóvezetővel
 • Korlátlan italfogyasztás a vitorlázás alatt
 • Ingyenes belépésre és kedvezményes fogyasztásra jogosító karszalagok Siófok legjobb szórakozóhelyeire
 • Igény esetén kedvezményes vacsora és reggeli a kikötőben elhelyezkedő balatoni panorámás bárban

A fent részletesére kerülő csomag 20.000 Ft/fő ártól elérhető. A választott dátumtól és a társaság létszámától függően változhat a csomag ára, pontos ajánlatot az oldalon elhelyezett ajánlatkérő űrlapot vagy a megadott e-mail címeinken tudtok kérni.

All day all night – legénybúcsús csomag

Ha ráértek egész nap és nincsen más olyan program, amit még mindenképp be szeretnétek iktatni napközben, akkor ti ezt a csomagot keresitek. Nappal egész nap privát buli a Balaton közepén, éjjel pedig beveszitek a várost, ahogyan azt kell. Az egész napos vitorlázás 8 órát jelent, ez már bőven elég arra, hogy kikössetek egy másik településen, is akár mint ahonnan indultatok. Siófokról jó választás lehet Balatonfüred, Csopak, Alsóörs vagy éppen Tihany egy kikötésre, ebédre, adott esetben a legénybúcsús feladatok elvégzésére. De ha hoztok magatokkal, maradhattok nyugodtan a hajón is végig.

A csomag tartalmazza:

 • Egész napos privát vitorlás kirándulás hajóvezetővel
 • Korlátlan italfogyasztás a vitorlázás alatt
 • Ingyenes belépésre és kedvezményes fogyasztásra jogosító karszalagok Siófok legjobb szórakozóhelyeire
 • Igény esetén kedvezményes vacsora és reggeli a kikötőben elhelyezkedő balatoni panorámás bárban

A fent részletesére kerülő csomag 30.000 Ft/fő ártól elérhető. A választott dátumtól és a társaság létszámától függően változhat a csomag ára, pontos ajánlatot az oldalon elhelyezett ajánlatkérő űrlapot vagy a megadott e-mail címeinken tudtok kérni.

BalatonPRO

Ajánlatkérés

A gyorsított ajánlatkérésre lehetőség szerint, 24 órán belül válaszolunk, de ha nagyon sürgős telefonon azonnal elértek minket. Természetesen a megszokott e-mailen keresztül is nyugodtan felvehetitek velünk a kapcsolatot, ahogy nektek kényelmesebb.

Email

info@balatonpro.hu

Telefonos Elérhetőségeink

Hajóbérlés: +36 70 492 5981

Csapatépítés: +36 30 9061 407

Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: +36 30 9061 407

Cím

8600 Siófok, Vitorlás utca 16.  Melyik vitorlást bérelnéd?

  További szolgáltatások:


  adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

  Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?