Hajóbérlés a Balatonon

A hajóbérlés fogalma elsősorban a vitorláshajóink bérbeadására koncentrálódik. Hajóbérlés szolgáltatásunkat igyekszünk nem csak egy kikötőre, Siófokra korlátozni, hanem a Balaton több kikötőjében is elérhetővé tenni hajóinkat. A Balaton déli partján Fonyódon és Siófokon, az északi parton Alsóörsön és Balatonfüreden rendelkezünk saját helyekkel, melyek a Bahart kikötő lánc tagjai.  Ennek köszönhetően pedig bérlőink bármely Bahart kikötőben ingyen köthetnek ki.

Vitorlás bérlés

Jelenleg 7 vitorlás hajónk várja leendő bérlőit, de kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően, ez a darabszám tovább növelhető. Célunk, hogy egy nyári hétvégén, vagy egy nagyobb rendezvény esetén is mindenkit kiszolgáljunk.

A skiperrel a fedélzeten 6, 8 és 10 fős vitorlásaink egytől egyik jó állapotban és kiváló felszereléssel várják a vitorlázókat. Dufour, Bavaria, Jeanneau és Contest hajóink tökéletes vitorlás élményt jelentenek, kisebb szél esetén is.

Siófoki hajóink

Siófok elhelyezkedésének köszönhetően az egyik legjobban, leggyorsabban megközelíthető hely, ahol a hajóink elérhetőek. Alapesetben a siófoki Stefánia vitorlás kikötőből szolgáljuk ki programjainkat, hajóvezetőkkel és anélkül, a hajók itt érhetők el. Igény és külön kérés esetén természetesen ez módosítható. A hajó átvételére illetve átadására lehetőség van Balatonfüreden, Alsóörsön és Fonyódon is.