Privát vitorlás kirándulás a Balatonon kapitánnyal – Bármely időpontban felhasználható

40000 Ft151000 Ft

Vitorlázás kapitánnyal Ajándékutalvány. Lepje meg szeretteit egy felejthetetlen vitorlás élménnyel.

Cikkszám: 1 Kategória:

Privát vitorlás kirándulás a Balatonon - Bármely időpontban felhasználható ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit egy balatoni vitorlás kirándulással, mely során csak az ajándékozottak és a kapitány tartózkodik a hajón. Kiváló választás születésnapra, karácsonyra, nászajándékba, de különleges indok sem szükséges hozzá feltétlenül. Ha még nem volt alkalma kipróbálni a vitorlázást, mindenképpen próbálja ki!

Időtartamban 2 órás vitorlázás a minimum választható opció, a maximum pedig 8 óra, illetve a kettő között bármekkora időintervallum lehetséges.

A vitorlázáson résztvevők száma szintén fontos, 2 főre vannak szabva az alapértelmezett árak, de ezek 9 főig bővíthetők, személyenként plusz 2.500 Ft-ért. Ha nem biztos a létszámban, vásárolja meg nyugodtan a kevesebbre, ha esetleg többen lesznek, a helyszínen is lehetőség van még a különbözetet pótolni.

Az alábbi ajándékutalvány korlátlanul felhasználható egész szezonban, a főszezoni (július-augusztus) hétvégéket is magában foglalja. Ha olyasvalakinek tervez ajándékot venni, akinél nem tudja mikor alkalmas neki a felhasználás, akkor javasolt ezt a vouchert választani, hiszen ezt tényleg bármikor fel tudja használni.

További információk

Hány órára?

2 óra, 3 óra, 4 óra, 5 óra, 6 óra, 7 óra, 8 óra

Hány főre?

10 fő, 2 fő, 3 fő, 4 fő, 5 fő, 6 fő, 7 fő, 8 fő, 9 fő

Iratkozz fel hírlevelünkre

legyél mindig naprakész