Ajándékutalvány – karácsonyra

2019-12-15

Ajándékozz élményt karácsonyra – most 15% kedvezménnyel

Nagy a hajtás a melóban az ünnepek előtt, és még nem volt időd elmenni ajándékot venni? Vagy csak szimplán utálod a tömeget, a sorban állást, és a hátad közepére se kívánod, hogy küzdj egy parkolóhelyért valamelyik bevásárlóközpontban?

Ha a fentiek közül bármelyik is igaz rád, akkor ne is keress tovább, mert mutatjuk a tökéletes megoldást neked. Ajándékozz élményt karácsonyra! Kicsit pontosabban, vitorlás élményt. Ha van olyan szeretted, aki még nem próbálta, garantáltan élvezni fogja. Ha van olyan szeretted, aki imád vitorlázni, garantáltan élvezni fogja.

Minden szolgáltatásunkhoz igényelhető az ajándékutalvány

Amint látod, ezzel most nem tudsz melléfogni. Ráadásul sorban állnod sem kell sehol, a [maxbutton id=”1″ ]-ban pár perc alatt válogathatsz feltöltött vouchereink közül, de egy kis böngészés után e-mailen keresztül is leadhatod a rendelést. Bármilyen szolgáltatásunkra igényelhető ajándékutalvány, tehát ha 5 napra bérelnél egy hajót valamelyik családtagodnak, arra is nagyon szívesen készítünk személyre szabott vouchert. Ha a webshopban adod le a rendelést, egy e-mail váltásra akkor is szükséges lesz majd, hiszen az utalványon egyes adatokat minden esetben személyre szabunk. Tehát legyen szó egy vitorlás kirándulásról kapitánnyal vagy képesítéssel rendelkező vitorlázónak hajóbérlésről az ajándékutalvány mindegyik esetben hibátlan választás.

A kedvezmény része + 1 bónusz

15% kedvezményt biztosítunk minden egyes szolgáltatásunkra, abban az esetben, ha ajándékutalvány formájában kívánja megvásárolni/lefoglalni valaki. A [maxbutton id=”1″ ]-ban alapból beállításra kerül a kedvezmény, ahhoz hogy e-mailen keresztül is érvényes legyen, arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy a tárgyban vagy az üzenetben hivatkozzon a karácsonyi akciónkra.

A már említett +1 bónusz pedig – ha nem is minden esetben – de legalább jó eséllyel adott, hiszen ha párodat vagy családodat leped meg ezzel a nagyszerű ajándékkal, akkor valószínűleg téged is magaddal visz, így neked is valóban élmény lesz az ajándékozás.:)

Határidő

Még nem vagy elkésve! A karácsonyi ajándékutalvány akció 2019.12.16 – 2019.12.23-ig tart. A 23-án, azaz hétfő este 22:00-ig beérkezett megrendelések esetén tudjuk vállalni, hogy 24-én még elküldjük a vouchert nyomtatható formában.

Legutóbbi bejegyzések

Aktuális

Nagy hajós csapatépítés a Balatonon

Nagy hajós csapatépítés a Balatonon

A nagy hajós csapatépítés mindamellett, hogy felejthetetlen élményekkel ajándékozhatja meg a résztvevőket, remek alternatívája is lehet a vitorlás csapatépítésnek! Persze ez utóbbi sem véletlenül az egyik legnépszerűbb programunk, ki ne vágyna arra, hogy az irodából,...

Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?