Nagy hajós csapatépítés a Balatonon

2021-01-14

A nagy hajós csapatépítés mindamellett, hogy felejthetetlen élményekkel ajándékozhatja meg a résztvevőket, remek alternatívája is lehet a vitorlás csapatépítésnek!

Persze ez utóbbi sem véletlenül az egyik legnépszerűbb programunk, ki ne vágyna arra, hogy az irodából, vagy a csarnokból kiszabadulva szabadon szelhesse a Balaton habjait, sőt, akár össze is mérje ügyességét a többiekével?

Azonban nem mindenkiben dúl úgy a versenyszellem, vagy éppenséggel félne egy olyan járműben utazni, ami alatt nincs szilárd talaj, emellett tapasztalata sincs vele – ilyenkor merülhet fel az indoor csapatépítés.

Egy zárt térben zajló tréninget is izgalmassá lehet tenni, ebben nincs vita, de valami kompromisszumos megoldásnak is léteznie kell, nem igaz?

Csapatépítés zárt helyen, mégis a szabadban

Remek áthidaló megoldás az általunk kínált nagy hajós csapatépítés!

Egy méretes, profi személyzettel üzemeltetett hajó sokkal nagyobb biztonságérzetet adhat azok számára is, akik viszolyognak a víz közelségétől, emellett nagyszerű lehetőség, hogy együtt legyen az összes munkatárs.

Ahelyett, hogy csapatokra oszlanának, itt mindenki osztozhat a fedélzeten, és akár egy teljesen kötetlen, baráti hangvételű hajókázás is kialakulhat.

Nem mindenhol felhőtlen a légkör

Minden vállalkozás, minden cég egy kicsit másként működik, mások a szabályai, más a belső felépítése.

Bárki, aki valaha is váltott életében munkahelyet, megtapasztalhatta, hogy mennyi új arcot kell megismerni és megjegyezni, új szokásokat felvenni, új menetrendhez alkalmazkodni.

Egy kisebb közösségben ez nem jelent akkora kihívást, hiszen akik együtt dolgoznak, azok minden nap testközelben, gyorsan kommunikálva végzik a feladatukat, és így egy újnak is könnyebb beleszoknia a mindennapokba.

Ám ha egy 50, 100 vagy akár annál is több munkavállalót foglalkoztató vállalatról beszélünk, előfordulhat, hogy valakik akár évekig dolgoznak úgy egy épületen belül, hogy még egymás nevét sem tudják.

Ez pedig akadályokat gördíthet a cég hatékony működése elé, hiszen ha két kolléga idegen egymásnak, akkor adott esetben a kommunikáció is sokkal akadozóbb lesz.

Senki sem szeret ismeretlenekkel konfrontálódni – legalábbis a legtöbben kellemetlennek érzik.

Mi lehet hát a megoldás az ilyen esetekben?

Óriási segítség lehet például a régi, jól bevált csapatépítés!

Miért érdemes építeni a közösséget?

Ha egy munkahely úgy működik, hogy különböző emberek reggel összegyűlnek, hogy aztán szorongások közepette alig várják a munkaidő végét, ott valami nincs rendben.

A munkaközösség, a kollégák közti jó viszony nemcsak, hogy sokkal felszabadultabbá teszi magukat a munkavállalókat, de a legtöbb esetben a hatékonyságot is nagyban képes növelni!

Mindemellett egyáltalán nem baj, ha azok az emberek, akik a napjuk egyharmadát együtt töltik, kicsit jobban megismerik egymást, jobb viszonyt alakítanak ki.

Sokkal jobb érzés olyasvalakivel kapcsolatba lépni, akit már ismerünk, vagy legalább a nevét tudjuk és egyszer már váltottunk pár szót, igaz?

Egy csapatépítő nappal, vagy hétvégével nagyszerűen elő lehet segíteni a dolgozók összerázódását, vagy legalábbis lebontani azokat a láthatatlan falakat, amik köztük húzódnak.

És hol máshol, ha nem gyermekkorunk kedvenc üdülőhelyén, a Balatonon teremtenénk meg ehhez a legjobb hangulatot?

Nagyszerű lehetőségek nagy létszám esetén is

Egy nagy munkaközösség számára megfelelő csapatépítő tréninget tartani talán mások számára kihívás, de nem nekünk!

50, 100, de akár 200 fős hajót is tudunk biztosítani abban az esetben, ha ilyen nagy létszámú vállalat bízna meg minket a rendezvény lebonyolításával.

Számunkra nem jelent akadályt a sok résztvevő, elvégre az a feladatunk, hogy az ilyesmit megoldjuk.

Akik csak a hajózás öröméért, a fedélzeten folytatott önfeledt szórakozásért fordulnak hozzánk, azok sem fognak csalódni!

A nagy hajós csapatépítés lényege, hogy egy jóval kötetlenebb, fakultatívabb program-alternatívaként szolgáljon azok számára, akik a vízen kívánnak csapatot építeni, de nem feltétlenül választanák a vitorlázást.

Persze a vitorlás verseny is él még ebben az esetben is, mint opció, de természetesen csak azoknak, akik részt kívánnak benne venni.

A hajón utazóknak biztosítunk rendezvény felszerelést, hangosítást, zenét, italcsomagot, és igény esetén szórakoztató, a Balatonnal és a hajózással kapcsolatos feladatokat.

Velünk csak az nem érzi jól magát, aki nem is akarja!

Kényelem, minőség, rugalmasság

Ha három szóban kellene összefoglalni az általunk nyújtott szolgáltatást, akkor azok a fentiek lennének – elvégre fokozottan ügyelünk arra, hogy a résztvevők minden igénye ki legyen elégítve.

Ha úgy áll össze a terv, hogy a társaság több ponton is partra kíván szállni, például ebédelni, vagy valamilyen szárazföldi program kedvéért, akkor természetesen ezt is megoldjuk, így tervezzük meg a menetrendet.

De amíg a csapat a hajónk fedélzetén tartózkodik, addig sem szenvedhet hiányt sem ellátmányban, sem kényelemben!

Egy nagy, tavi hajón lényegesen komfortosabbak a körülmények, mint akár egy vitorláson, ráadásul egy hirtelen kialakult zápor esetén is sokkal biztonságosabb.

Be lehet húzódni az eső elől tető alá, és a nagy tapasztalattal rendelkező, profi kapitányoknak köszönhetően nem érheti a járművet semmi baj.

Ha viszont az a cél, hogy a kollégák csak egy jót bulizhassanak kötetlenül a fedélzeten ringatózva, természetesen annak sincs semmi akadálya.

A programot Ti is összeállíthatjátok, és mi úgy szervezünk, de ebben is a segítségetekre lehetünk!

Foglald le időpontodat minél hamarabb!

Amint elkezdődik a szezon, úgy csökkennek a rendelkezésre álló időpontok, így azt javasoljuk: keress fel minket minél hamarabb!

Légy akár cégtulajdonos, akár egy megbízott HR-es, bizonyára tisztában vagy azzal, hogy a vendéglátásban, rendezvényszervezésben nem lehet elég korán elkezdeni az előkészületeket.

Legyen akármilyen elképzelésetek, bármilyen programtervezettel kerestek is meg minket, mi igyekszünk a dologból a lehető legjobbat és legtöbbet kihozni!

Akkor jársz el a legbölcsebben, ha a kinézett időpont előtt minimum egy hónappal felveszed velünk a kapcsolatot, hiszen így mi is sokkal nagyobb valószínűséggel tudjuk az rendelkezésetekre bocsátani szolgáltatásainkat és a célnak megfelelő hajót.

Mindössze annyit kell tenned, hogy megírod nekünk a várható létszámot, az elképzeléseiteket és a kinézett dátumot, mi pedig a tőlünk telhető leggyorsabban elkészítjük az egyéni igényeikre szabott árajánlatot és részletes tervezetet.

Ha minden megfelel, mi mindent megszervezünk, és Nektek már csak el kell jönnötök a megbeszélt időben a letárgyalt helyre, és kezdődhet is az emlékezetes csapatépítés!

Vedd fel velünk a kapcsolatot minél előbb, mi pedig gondoskodunk róla, hogy az egész csapat számára felejthetetlen legyen a nap!

Legutóbbi bejegyzések

Aktuális

Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?