Kék szalag 2019

2019-02-27

Kék Szalag 2019

 

A kék szalag immáron 51. alkalommal kerül megrendezésre a Balatonon. Köztudott , hogy ez Európa legnagyobb tó kerülő versenye. A rajt és a cél állomása egyaránt Balatonfüred, mely város a balatoni régió egyik legközkedveltebb üdülő övezete. Az idei évben a verseny időpontja 2019.07.18.-2019.07.20-ig tart.

képi forrás:/az izgazi.hu/

 

A verseny igazán embert próbáló hiszen 48 óra alatt a vízen rengeteg dolog történhet amit a versenyző előre nem lát, Így célszerű az időjárás minden viszontagságára felkészülni. Általánosságban a csapatok nagy részét még a második napon is vízen találjuk így komoly pszichikai felkészültségre van szükség amennyiben eredményesen szeretnénk célba érni és teljesíteni a távot. Bátran kijelenthetjük ,hogy aki teljesíti ezt a távot már nyert. Amennyiben szeretne indulni a kékszalagon és kipróbálni mentális és fizikai határait lehetősége van a verseny időtartamára flottánk vitorlásait bérelni.

Üdvözlettel: A BalatonPRO csapata

Legutóbbi bejegyzések

Aktuális

Nagy hajós csapatépítés a Balatonon

Nagy hajós csapatépítés a Balatonon

A nagy hajós csapatépítés mindamellett, hogy felejthetetlen élményekkel ajándékozhatja meg a résztvevőket, remek alternatívája is lehet a vitorlás csapatépítésnek! Persze ez utóbbi sem véletlenül az egyik legnépszerűbb programunk, ki ne vágyna arra, hogy az irodából,...

Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?