Red Bull Air Race Zamárdiban

2019-02-27

Red Bull Air Race Zamárdiban

 

Az idei évben, a korábbiaktól eltérőn Zamárdiban rendezik meg a Red Bull Air Race 2019-es futamát. Tarlós István, Budapest főpolgármestere a lakosság érdekeire hivatkozva nem engedélyezte az idei versenyt a szervezők számára, a már megszokott helyen. Eric Wolf, a Red Bull Air Race GMBH ügyvezetője úgy nyilatkozott, hogy Zamárdiban véleménye szerint egy tökéletes helyszínre bukkantak nagy múltú világversenyük számára.

 

Zamárdiról köztudott, hogy számos rendkívül híres rendezvény helyszíne több mint 10 éve, így vélhetőleg kellő rutinnal jelentkeznek egy világverseny megrendezésére. A környezet és a panoráma egyaránt csodás, valamint a szervezők gondoskodnak folyamatos programokról az ide érkezők számára, a rendezvény sorozat teljes idő tartama alatt.

Akik már megvásároltak a jegyet a budapesti futamra, és nem szeretnének az új helyszínre ellátogatni, természetesen visszakapják a jegy árát ott, ahol azt megvásárolták. Jelenleg még nem hozták nyilvánosságra, hogy hol lehet megvásárolni az új jegyeket.

Hajóink természetesen bérelhetők a futam időtartama alatt is, igény esetén pedig kapitány is biztosítunk hozzá, így minden kedves érdeklődőt szívesen várunk. Hajóinkról igazán tökéletes látvány tárul minden utasunk szeme elé.  A vízről nézve frissítő italokat kortyolgatva élhetik át a repülők 340 km/h-ás száguldását a lehető legjobb helyről.

Hajót szeretnék bérelni a rendezvényre!

Hajóvezetővel együtt szeretnék vitorlást bérelni a rendezvényre!

 

Üdvözlettel: A BalatonPRO csapata

 

/Forrás: Red Bull Air Race 2019/

Legutóbbi bejegyzések

Aktuális

Nagy hajós csapatépítés a Balatonon

Nagy hajós csapatépítés a Balatonon

A nagy hajós csapatépítés mindamellett, hogy felejthetetlen élményekkel ajándékozhatja meg a résztvevőket, remek alternatívája is lehet a vitorlás csapatépítésnek! Persze ez utóbbi sem véletlenül az egyik legnépszerűbb programunk, ki ne vágyna arra, hogy az irodából,...

Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?