Black Friday a BalatonPRO-nál – 20% kedvezmény mindenre

2019-11-29

Black Friday a BalatonPRO-nál – 20% kedvezmény mindenre egész hétvégén

A Balatonra is ideért a Black Friday, de ha már ennyit kellett várni rá, akkor nem csak egy, hanem mindjárt 3 napig fog tartani nálunk. November 29-e péntek hajnaltól, december 1. vasárnap éjfélig minden szolgáltatásunkra és termékünkre 20% kedvezményt adunk.

MEGHOSSZABBÍTVA!! Igaz a hétvége véget ért, de az akció továbbra is él! A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk egy kicsit! Csütörtök (12.05) éjfélig érvényes a 20%-os kedvezmény? továbbra is minden szolgáltatásunkra⛵️??‍✈️

Mire vonatkozik az akció?

MINDENRE! Pontosabban minden saját hajónkra, eszközünkre és szolgáltatásunkra. Ez a magánszemélyeknek magától értetődő, de az idei black friday akciónk a vállalkozásoknak is szól, egy rendezvény esetén a közvetített szolgáltatásokból (pl. szállás) nem tudunk egyedül kedvezményt adni, minden másból viszont IGEN. Ráadásul 20% tényleges kedvezményről van szó, mi nem emeltük meg 50%-al az árainkat, hogy adjunk belőle aztán 40% “kedvezményt”.

Hogyan lehet érvényesíteni?

  1. A weboldalunkon elhelyezett “Gyorsított ajánlatkérés” nevű kapcsolati felvételi űrlapunkon megrendelni, lefoglalni az adott hajót illetve szolgáltatást
  2. E-mailben megrendelni, lefoglalni az adott hajót illetve szolgáltatást
  3. A webshopunkban megvásárolni az adott terméket, ajándékutalványt, melyre jelenleg átutalással van lehetőség

Akkor is érvényes a kedvezmény, ha valaki csak megrendeli most a szolgáltatást, az értékét pedig csak a jövő héten rendezi. Pontosabban a szolgáltatás értékének a felét, hiszen ez minősül nálunk a foglalónak, a fennmaradó részt jövőre is ráér a helyszínen, a program napján.

Kinek szól a kedvezmény?

MINDENKINEK!

Régóta ki szerette volna már próbálni a vitorlázást, de eddig nem volt rá alkalma? Itt az alkalom! Legyen szó egy 2 órás kirándulásról vagy egy egész napos túráról, kapitányaink és hajóink állnak rendelkezésére. Bővebb információ a programról a vitorlás kirándulás oldalunkon. Ajándéknak is kiváló választás, akár karácsonyra, akár egy születésnapra vagy évfordulóra. Vásárolja meg webshopunkban ajándékutalvány formájában, ahol szabadon választható a program ideje és a résztvevők száma.

Friss jogosítvánnyal rendelkezik és biztosan tervben van jövőre egy kis gyakorlás? Vagy éppen ellenkezőleg, évek óta magabiztosan szeli a magyar-tengert és hajót keres a jövő évi tó kerülő túrához? Vitorlás bérlés aloldalunkon minden szükséges információ megtalál, az alábbi linken pedig megtekintheti hajó flottánkat. Jövőre több új vitorlással is bővül flottánk, így ha még nem biztos benne melyik vitorlásunk lenne a legmegfelelőbb, webshopunkban különböző értékű ajándékutalványt is vehet, melyet a következő szezonban korlátlanul felhasználhat.

És természetesen a cégekre is gondoltunk, ha szeretnének egy szuper csapatépítést, ami összekovácsolja a csapatot, vagy terveznek egy konferenciát, amiben el kellene a segítség, szintén adott a 20% kedvezmény minden saját szolgáltatásunkból.

Összegzés

Röviden néhány mondatban összegezve a lényeget az idei Black Friday tekintetében:

  • December 5-e, csütörtök éjfélig tart
  • minden hajónkra és saját szolgáltatásunkból érvényes
  • ha beérkezik a megrendelés szándéka csütörtök éjfélig, elég a következő héten rendezni az előleget
  • nem probléma, ha még nem fix a bérlés/program dátuma, ezt ráér később is lefixálni
  • mindenkinek szól

Legutóbbi bejegyzések

Aktuális

Nagy hajós csapatépítés a Balatonon

Nagy hajós csapatépítés a Balatonon

A nagy hajós csapatépítés mindamellett, hogy felejthetetlen élményekkel ajándékozhatja meg a résztvevőket, remek alternatívája is lehet a vitorlás csapatépítésnek! Persze ez utóbbi sem véletlenül az egyik legnépszerűbb programunk, ki ne vágyna arra, hogy az irodából,...

Szeretnél azonnal értesülni akcióinkról?